Milyen matracot ajánlanátok 100 kg felett?
Figyelt kérdés
A terhelhetőség fontos (110 és 70 kg), és mindenképpen kemény matracot keresünk. Rugós, habszivacs, kókusz-latex...nem tudjuk. Sokat kipróbáltunk, egyik sem volt rossz, de az élettartam alapján próbálunk dönteni.
Köszönjük!
2012. szept. 29. 07:46
1/5 anonim válasza:
Ikeásat nem ajánlok semmiképpen, én csak 60 kg vagyok, de akkora horpadás lett rajta 3 év után, hogy le kell cserélnem. És sajnos egy éve nézelődöm én is, de nem tudom milyet vegyek.
2/5 anonim válasza:
Mindenképpen olyat aminek az alaphabja legalább 14-15cm vastag és arra jön a kényelmi szint,mint pl. memory hab vagy hideghab.A lényeg hogy az összvastagság legalább 16cm legyen és a hideghab nagysűrűségű legyen.Akkor tartós lesz.
3/5 anonim válasza:
Rottex BSC. 6 éve gyilkolom 130 kg-mal, még bírja.
4/5 anonim válasza:
Ja, és ez a Rottex egyik legkeményebbje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!