Ajánlanátok néhány olyan kézműves hobbit, amit nem nehéz megtanulni/elsajátítani?
Sziasztok!
Igazából szeretném mostanában lekötni magamat, saját készítésű dolgokkal. Konkrét elképzelésem nincs. Először a kötés jutott eszembe, szívesen kötnék, viszont a videókból/újságokból számomra nem eléggé egyértelműek. Így ezt az ötletet elvetettem. Valakinek lenne valami más ötlete? Csak normális válaszokat várok! Köszönöm!
Kérj meg a közeledben egy középkorú vagy idősebb hölgyet,biztos szívesen mgtanít kötni,hörgolni.
Ami még szerintem nem nehéz az a keresztszemes hímzés.
A szalvétatechnika,mert könnyű,és csak a képzelet szab határt.
Én is a kötésre, horgolásra gondoltam, mert szerintem gyönyörű dolgokat lehet készíteni belőle. Tényleg jó ötlet, hogy egy idősebb nénit felkeress, te mondjuk segítesz neki bevásárolni, vagy takarítani, ő meg megtanít valami kézműves dologra.
A gobelin, vagy keresztszemes hímzés szerintem nem nehéz, és ezek is nagyon szépek tudnak lenni.
Én gyöngyfűzéssel, illetve csomózással foglalkozom, és néha rám jön a varrhatnék. Ha a gyöngyfűzés/gyöngyszövés érdekel, és bármilyen kérdésed van, írj privátot, szívesen segítek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!