Nem akarom tovább fizetni a TB-t. Megtehetem valahogy?
Megteheted de az orvosi ellátás és a gyógyszert sokkal magasabb áron kapod meg. Pontosítva a gyógyszereken lévő támogatást nem kapod meg és az orvosi ellátást ki kell fizetned.Amúgy én sem fizetem...de bekaphatja az állam!
Mondjuk én magamat gyógyítom...:D
Üdv,
Richárd
Kérdező, úgy vonult ki, hogy nem fizeti. Ennyi, hivatalosan nem lehet abbahagyni. Azt meg nem lehet, hogy "külföldön dolgozok" bemondásra, mert igazolnod kell, hogy ott laksz, van ott biztosításod stb.
SE-HOGY nem lehet nem fizetni hivatalosan. Csak annyit tehetsz, hogy nem fizeted, és akkor majd egyszer behajtják. Ha észreveszik, akkor abban a szent percben, ahogy a nevedre valami pénz megy, abból vonják, vagy ha valamit a nevedre írnak, arra ráterhelik.
Amúgy, főleg, hogy te már szóltál és fizeted magad után, ha abbahagyod, akkor az feltűnőbb, mintha el sem kezded fizetni. De előbb-utóbb a nem fizetők nagy részét észreveszik, legkésőbb akkor, ha lesz egy olyan munkahelyük, ahol hirtelen elkezdenek fizetni utánuk, hogy jé, hát eddig ez meg nem fizetett? És behajtják.
Mindegy, hogy jársz-e orvoshoz, vagy nem, ez egy átalány. Az is ugyanennyit fizet, aki minden nap ott ül, és az is, aki sosem megy. Lehet vitatkozni, hogy jó-e ez így, vagy sem, de a tény akkor is marad: így van.
Ha nem fizetsz, végrehajtják, ráadásul kamatostul, díjastul, stb...
Ha a kötelezőt nem fizeted, sebbge**** a rendőr. Ha a TB-t nem, akkor szájba*** a NAV.
Ennyi.
Van még kérdés?
Ez minek van most kiemelve?
Nem lehet, oszt kész, értsd meg :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!