Nem akarom tovább fizetni a TB-t. Megtehetem valahogy?
Ilyen lehetőség sajnos nincsen, a TB-t fizetned KELL, ha nincs máshogy biztosításod.
Ha nem tudod kifizetni, érdeklődj az Önkormányzatnál az esetleges segítségről, de azt ne csinálj, hogy nem fizeted, mert végre fogják hajtani rajtad.
Nem tudod, értsd meg. Ne ezen spórolj, mert nem lehet.
Nem azonnal kezdenék el behajtani, egy ideig azt hinnéd, hogy minden rendben, és megúsztad. Aztán egyszer csak kapnád az értesítést.
És amikor adóbevallást adsz be, és igényelsz vissza pénzt, akkor azt is visszatartanák. A végén a késedelmi kamat is több lenne, mint a TB, amit elmulasztasz befizetni.
Nem véletlen kötelező. Nem tudhatod előre, ér-e baleset. Mit szólnál, ha bevinnének leszakadt karral, és az orvos azt mondaná, hogy itt a csekk, fizesd be visszamenőleg mert addig nem állok neki visszavarrni...
Az egészségügy nem ingyen van! Csak megszoktuk és nem beszélünk róla.
Az a 6500 Ft a lehető legjobb befektetésed.
Én nem szeretném fizetni helyetted, köszönöm.
Írtam már, hogy menj be az Önkormányzathoz.
De örökké nem fogják fizetni ám helyetted, csak ahogy leírták már előttem is: egy ideig, és közmunkára kell menned.
Ha feketén dolgozol, ez nem nagyon fog működni, ha tényleg munkát keresel, akkor nosza, ez az átmeneti segítségre a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!