Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Egy munkatársamról kiderült...

Egy munkatársamról kiderült pár dolog. Sorban köti kamu életbiztosításokat. Mire számíthat?

Figyelt kérdés
Csak alanyokat keres akik aláírják a biztosítási szerződést,majd díjfizetés nélkül megszűnnek 3hónap után.

2012. márc. 27. 10:26
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem ismeretlen tettes,hanem munkátársam nyílván tudom a nevét is...
2012. márc. 29. 13:12
 32/36 anonim ***** válasza:
Majd ha rutinosabb leszel, rájössz, hogy minden ilyen esetben ismeretlen tettes ellen kell feljelentést tenni, így ha kiderül, hogy alaptalan volt a vád, nem tud ellened rágalmazás miatt eljárást indítani.
2012. márc. 29. 15:08
 33/36 A kérdező kommentje:

értem! Igazad van!

Azt viszont főleg nem értem én ezért miért ne hagyjam el a lakásomat???

2012. márc. 29. 15:25
 34/36 anonim ***** válasza:
0%

Barna ales vagyok.

Bármit kérdez, az fölhasználható Ön ellen és fel is fogjuk használni.

A lakhely elhagyási tilalom azt jelenti, hogy a nap 24 órájában, az adott település közigazgatási határán belül kell tartózkodni. Ha ez akadályozza a munkábajárást, akkor hatóságomnál méltányossági kérelemmel kell élni, melynek illetéke 2.400,- Ft,-.

Jelen értesítés a hatályos jogszabályok szerint kézbesítettenek tekintendő (1996LXXC/208cikk.)

Barna ales sk. Int.Rend.Orsz.Fők.

2012. márc. 30. 15:18
 35/36 anonim ***** válasza:

Érdekes irányba terelődött a válaszadás:)

Kérdező: nyugodj meg, vissza fogják írni/perelni/behajtani stb. a jutalékot.

2012. márc. 31. 11:20
 36/36 anonim ***** válasza:
Olyan még nem volt, hogy a biztosító bukjon, legalábbis hosszútávon. Különben nem lenne annyi. Azért mesélj majd mi lett vele, egy kicsit ól esik a káröröm, ha a bűnös elnyeri méltó büntetését.
2012. ápr. 12. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!