Egy munkatársamról kiderült pár dolog. Sorban köti kamu életbiztosításokat. Mire számíthat?
és ez miért érte meg a kollégádnak?
De gondolom ha kiderül,hogy csak a jutalék miatt csinálta,és tényleg nincs valós ügyfele,akkor ha én lennék a főnöke,azonnali hatállyal kirúgnám.Ha tehetném akkor a jutalékokat is visszakövetelném,hiszen azokat jogtalanul kapta meg.Nagyon elképzelhető,hogy a valóságban is így fognak dönteni.
jaja! idő kérdése és kiderül.
perzse hogy a jutalák miatt csinálta egy életbiztosítás után 100fölött kap,csak buta nagyon,meg ezt sokáig nem lehet csinálni.
Szerintem ne vedd olyan biztosra, azt hogy kiderült...
Tőle hallottad az ő szájából hangzott ez el?
Vagy csak pletyka irígységből?
Egyébként ha valaki nem fizeti, akkor az nem az ügynök hibája, ő eladta a szolgáltatás! Amit lehetett megtett!
T - mobilnál voltam pár hónapot, tudom teljesen más terület csak az értékesítés hasonló, ott úgy volt, hogy volt egy hónap próbaidő amíg az ügyfél eldönti akarja e vagy sem, aztán ha az lement, és a t comnál is midnent jóváhagytak, akkor került kifizetésre az ügylet után a jutalék.
Nyilván a biztosítós haverodnál is van egy próbaidő amíg ha az ügyfél felmondja, akkor nem jár a jutalék utána, és ezt már a munkavállaláskor szerződésbe irták, vagy a iratlanul is de így van.
Amúgy ha meg megszűnik 3 hónap után akkor szó nem érheti a ház elején, gondolom ennyi a próbaidő az ügyfélnek!
Ha ez nem tetszik a cégnek akkor emelje fel 6 hónapra vagy olyan ajánlata legyen amit nem mondanak fel, vagy nem mondhatnak fel.
Egyébként meg undorítóak a pletykás írígy emberek, ahelyett, hogy a saját dolgukkal foglalkoznának..
Ha megszűnik a jutalékot visszaírják, ha kilépett addig akkor behajtócéggel bírósági végzéssel fogják megtenni és rendőrségnél is feljelentik!
Ebben biztos lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!