Egy munkatársamról kiderült pár dolog. Sorban köti kamu életbiztosításokat. Mire számíthat?
Figyelt kérdés
Csak alanyokat keres akik aláírják a biztosítási szerződést,majd díjfizetés nélkül megszűnnek 3hónap után.2012. márc. 27. 10:26
11/36 anonim válasza:
Csalás, okirat hamisítás, ilyesmik.
12/36 A kérdező kommentje:
okirat hamisítás?? te akkor nem olvastad végig...nem ő írta alá a szerződéseket más nevében,hanem maga az alany,azzal nincs gond!!!
2012. márc. 27. 11:39
13/36 anonim válasza:
Egyébként az okirathamisítás miért két szó a helyesírás ellenőrző szerint? :)
14/36 anonim válasza:
Miért, szerinted talál naponta 2-3 embert aki aláír neki egy életbiztosítási szerződést?
15/36 A kérdező kommentje:
Ő mondta!!!! Nem napi,HAVI szinten!
2012. márc. 27. 11:43
16/36 A kérdező kommentje:
ha napi 23 ember lenne ki sem merem számolni mennyit kapna :D egy után 100felett kap nem sokkal.
2012. márc. 27. 11:43
17/36 anonim válasza:
Jó mondjuk én sem olvastam el rendesen, azt írtad hogy 2 nap alatt 2-3 ügyfél, de én ezt úgy értelmeztem hogy akkor az havonta 10-15. Pedig nyilván nem köt 2 naponta 2-3 ügyféllel biztosítást. :D De a lényeg hogy a végén megszívja, és ti is, mivel az ilyenek miatt fogja módosítani a biztosítótok a szabályokat. Édesanyám is üzletkötő, és bizony hallok dolgokat. :D
18/36 Sovcsik Krisztián válasza:
Találkoztam már ilyen értékesítővel, a vége az lett, hogy vissza kell fizetni a jutalékot + börtönbüntetés. A cég jó híre függ ettől az embertől, tehát jogos feljelentés alapján el is ítélhetik.
19/36 A kérdező kommentje:
rendőrség,börtönbüntetés???? én elhiszem,hogy sőt mi több én mondom rá,hogy nem korrekt,de iylenért nem vesznek elő embert,max behajtják rajta a jutalékot,de ha belegondolok azt sem jogosan,hiszen ahogy említette előttem egy válaszoló ő megkötötte,miből gondolta volna,hogy nem fognak aztán fizetni?? ő megkötötte(persze tudjuk hogy,mi módon) de ő nem tehet arról,hogy senki nem fizet utána,nem?
2012. márc. 27. 12:29
20/36 anonim válasza:
Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy te vagy a "munkatársad".. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!