Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Egy munkatársamról kiderült...

Egy munkatársamról kiderült pár dolog. Sorban köti kamu életbiztosításokat. Mire számíthat?

Figyelt kérdés
Csak alanyokat keres akik aláírják a biztosítási szerződést,majd díjfizetés nélkül megszűnnek 3hónap után.

2012. márc. 27. 10:26
1 2 3 4
 21/36 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Ha kiderül, hogy tudatosan csinálta ezeket, akkor akár a cége is feljelentheti, rendőröket hívnak, akik kivizsgálják az ügyet és ha kiderítik, hogy ő kérte fel az ügyfeleket, akkor cumi, márpedig senki sem kíván szerintem bűntárs lenni.
2012. márc. 27. 12:51
 22/36 A kérdező kommentje:
hát ezt mégis honnan vetted utolsó előtti?????
2012. márc. 27. 14:28
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
igen, nekem is úgy tűnik h te vagy az a munkatárs :D
2012. márc. 27. 16:24
 24/36 A kérdező kommentje:
de miért??? miért reklámoznám itt magamat? vagy nem is értem,hogy jött ez most? valaki kitalálta azt ennyi?
2012. márc. 27. 19:58
 25/36 anonim ***** válasza:

Ha Te vagy a Munkatárs jobb ha menekülsz de még jobb ha feladod magad.

Ha nem Te vagy akkor add fel őt a főnöködnél. Az ilyen sz.rházi trá..a emberek miatt nem tud rendesen dolgozni az aki tisztességes üzletkötő. Ha Ő fizette az első havi díjat akkor jól beszívta mert bukta az egészet :) . A jutalékot meg be fogják hajtani rajta, ne izgulj. A biztosítók nem jótékonysági intézmények. Úgy visszarántják a pénzüket mint a sicc. És felejtse el, hogy valaha is az életben pénzügyi pályán el tud helyezkedni mert a pszáf-nál is lesz nyoma a dolognak. És a biztosító belső ellenőrei fognak hivatalból eljárást indítani, ahogy valami gyanús visszaélés felmerül. 100%-os visszaírási aránnyal nem sokáig tud okoskodni. 3 max 4 hónap és vége lesz mint a botnak.

2012. márc. 27. 21:35
 26/36 anonim ***** válasza:
Melyik társaságról van szó?
2012. márc. 27. 22:58
 27/36 Pataki Éva ***** válasza:
100%
Szia! Egy két félreértést azért eloszlatnék. Úgy látom nincs mindenki tisztában a következményekkel.Ha beérkezik az első díj, akkor megkapja a jutalékot...de már a második harmadik díjat nem hiszem hogy be fogja fizetni, és akkor visszaírják a 100 e forintot jutalékát, és ha ez unit link volt akkor ez 36 hónapon belüli felmondásra igaz.Általában 3 havi díj nemfizetés után törlik a szerződést.A munkahelyi vezetőnek egyébként bármikor joga van ellenőrizni a szerződő személyét.Ha ilyen sokat köt, és én lennék a vezetője meg is tenném, mert a vezető fizetésének egy része a kolléga termelésének az x százaléka. Tehát ha törlik, ő is rosszul jár, tőle is visszaírnak.A másik hogy a rendőrségnél könnyen feljelenthetik biztosítási csalás révén, annál is inkább ha a meg nem szolgált jutalékot nem tudják rajta behajtani .
2012. márc. 28. 06:56
 28/36 Pataki Éva ***** válasza:

Bocsi a többiektől, a kollégáim jó válaszokat adtak, csak az első oldalon voltak bugyutaságok...

Remélem a csalók megkapják a méltó büntetésüket, mert még mindig szégyenkezni kell némely "kolléga" miatt.(Hol ezért, hol azért)

2012. márc. 28. 07:05
 29/36 Urbán Klaudia válasza:
SEmmi különös nem kapja meg a jutalékot ill. megkapja de visszaírják mivel minimum 1évig az ügyfélnek fizetnie kell ,hogy ne legyen visszaírás :)
2012. márc. 29. 10:08
 30/36 anonim ***** válasza:
55%

Én az internetrendőrségtől vagyok és felszólítom a kérdezőt, hogy ne hagyja el a lakóhelyét valamint tegyen tanuvallomást ismeretlen tettes ellen, előre megfontolt szándékkal elk. jogtalan haszonszerzés, biztosítási csalás, okirathamisítás, személyi adatokkal való visszaélés alapos gyanúja tárgyában.

15 munkanapon belül, ehát lakhely elhagyási tilalommellett.

Barna ales. sk.

2012. márc. 29. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!