Életbiztosítást szeretnénk kötni, ami aztán a végén "fizet", de milyet?
Figyelt kérdés
Nem tudom szakkifejezéssel, hogy kell ezt mondani, de egy olyan bizonyos idő letelte után lejáró életbiztosítást szeretnék, ami megfelelő, úgymond egy megtakarításnak. 25 éves vagyok, hol és mit kössek? És egyáltalán érdemes ilyenbe kezdeni? Lakást szeretnék majd belőle felújítani és autót venni, ha esedékes lesz... A környezetemben több fiatalnak is telik le ilyesmi biztosítása és csak irigykedve nézem, hogy mennyi pénz kapnak utána, de tőlük nem szeretnék tanácsot kérni, mert nem vagyunk "olyan" jó viszonyban.2012. febr. 10. 12:18
11/12 anonim válasza:
Attól függ, szükséged van-e életbiztosításra, vagy "csak" megtakarítanál. Én most kötöttem az Aegonnál életbiztosítást, halál esetén 20 milliót fizet, és ha a végéig "kibírom élve" akkor minden addig befizetett pénzt visszaad. Volt már előtte is életbiztosításom, szimplán kockázati, ami ugye csak akkor fizet,ha meghalok,de nem kapok vissza semmit,úgyhogy ez most megtetszett. Nincs befektetés, nem tudsz bukni rajta....
12/12 anonim válasza:
Aegonnál melyiket kötötted? Forte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!