Megéri életbiztosítást kötni? És ha igen milyet és havi mennyi összeggel?
Milyen célra ez a legfontosabb?
12-18 havonta kb reális, aminek már van komoly értelme!
Aegon librát tudnám ajánlani, mivel fiatal vagy : ez egy kockázati életbiztositas 10 millió forintos biztosítasi összeggel, és a tartam végén "ha megéled" az utolsó havi díjadat beszorozzák az eltelt hónapok számával, és visszakapod a teljes díjat!
Ez a legtisztább, legbiztosabb megtakarítási forma, mindenféle költség és levonás nélkül!!!!És még egy ingyen orvosi kivizsgálást is kapsz , ami ugye kötelező ehhez, más cégnél nincsen jelenleg ilyen típusú konstrukció!!
Érett gondolkodásra vall, hogy életbiztosítást szeretnél kötni, de itt akárki ajánl valamit, kicsi a valószínűsége, hogy az személyreszabottan neked a legmegfelelőbb lenne.
Ehhez ismerni kéne a kockázataidat, lehetőségeidet és céljaidat ezzel kapcsolatban.
Miért nem független szakértőktől kérsz tanácsot, akiknél maga a tanácsadás ingyenes?
És akkor kapsz egy szép kicsi elinflált összeget, de azt korrekten.
Abból nemigen fogsz nyugdíjba menni.
Várd ki, hogy kialakuljon a MetLife kínálata, tavaszra meglesz.
Mindenkinek a fizetése 10%-t érdemes félreraknia.
Megtakarításra, hogy pénzt láss belőle:
Union Elán vagy Etalon
Aviva Privát nyugdíj /nem muszáj nyugdijcélra/
Uniqa Silver Planet, amíg akciós
K&H Családfa
Ha kiegészitást is szeretnél bele /baleset és betegségbiztositást/, akkor
Aegon Perfect vagy Életpálya
Union Elán /rohadt olcsó a kiegészítő biztosítás/
Az Aegon Librát azért nem ajánlanám, mert az egy kockázati biztosítás, ha bármikor megszakítod, akkor bukod az összes pénzed.
A librának van visszavásárlási értéke is!
És egyébként miért szakítaná meg? Át kell gondolni mennyi legyen a tartam, ezért panaszkodik magyarországon mindenki
, mert nem fizeti végig és csodálkozik hogy nem jár jól,megfontolt, fellelős döntést kell hozni, és végig kell fizetni.
A libránál nincs pénzalap,nem kell izgulni a hozamok miatt, nincs mit einstandolni, biztos tervezhető lejárattal!
És minimum 10 millió forintos bármely okú haláleseti biztosítással rendelkezik ami igen korrekt összeg!
Szia!
Én a te helyzetedben több ügynököt és alkuszt meghallgattam, csak utána döntöttem. Amit választottam, azzal most is, 6 évvel a megkötés után is elégedett vagyok. Azóta nagyobb a rálátásom ezekre a dolgokra és most már jobban látom társaságok egyes ajánlatai között a különbséget. Sőt, most, ebben a hónapban van annak a módozatnak egy még kedvezőbb változata, ha érdekel, akkor szólj, és beszélünk róla.
Én nem azt mondtam, hogy a Libra egy rossz termék, csak egy olyan embernek, aki fiatal és még nincs "saját" családja akiről gondoskodna, miért akarsz eladni neki egy KOCKÁZATI ÉLETBIZTOSÍTÁST?? Olyan jó termékeitek vannak erre. Életpálya, Forte, miért pont egy KOCKÁZATI ÉLETBIZTOSÍTÁST? Elnézést de pont ezért jönnek itt a kérdések. A kérdező egy megtakarítást kért, te meg eladnál neki egy 10M Ft-os életbiztosítást, amikor fiatalon nagyon nincs rá szüksége, és ha kéne neki még pénzt sem tud kivonni. Még egyszer kérdezem, mééééé??????
A kérdezőtől elnézést kérek, csak ma pont az Etikáról volt szó és elpattant az agyam.
Jól mondod a Sovcsik.
Először fel kell mérni az igényeket és arra kínálni valamit. A kérdező jó eséllyel megtakarítási formát keres, életbiztosítás neki kevésbé fontos (semmi értelme drága kockázatit kötni).
Nem olvastátok végig amit írtam!
Igen kockázati de a tartam végén visszakapja indexálva a teljes befizetett összeget!
Nincs pénzalap nem kell aggódni a hozamokért, nincs semmi költsége!!Tervezhető garantált fix lejárati szolgáltatása van!
Míg a többinél 3-7 % tkm van + infláció kb 4% ez cirka 8% mínusz, tehát ha 8 %hozamom van akkor vagyok pénzemnél és ha nincs ekkora akkor bukás!És rendszerint 1 milliós biztosítás van mellé !
Ez a legjobb amit tehetünk az ügyfélért szerintem, minden más csak ígéret!
De nem az én pénzem mindenki szabadon dönt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!