Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Mit gondoltok az ING-ről? Ti...

Mit gondoltok az ING-ről? Ti dolgoznátok ott?

Figyelt kérdés
Milyen feladatokat kell ellátni? Ki kell váltani a vállalkozói igazolványt? Minden információnak, tapasztalatnak örülnék.
2011. szept. 7. 19:55
1 2
 1/12 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
53%
Én 2 olyan munkatársról tudok aki az ING-től jött el. A lényeg, hogy az elején adnak fix fizetést, de ha nem teljesíted a 3 hónapig az előírt szerződésszámot, akkor vissza kell fizetned azt amit megkaptál. Utána is ha nem teljesíted a kvótát, akkor kereshetsz új állást. Az ügynöki hálózatuk elég nagy, de mivel egyedi kínálók 6-8 éven belül kiég az ember ha nem ér el egy bizonyos szintet, hogy visszavonulhasson. Én ezért választottam olyat, hogy több cég több ajánlata közül válogathatok és mindenkinek a legjobbat vihetem.
2011. szept. 7. 20:39
 2/12 A kérdező kommentje:

És ki kell váltani hozzá a vállalkozóit?

Mennyi kb a kvóta?

És mennyi fizetésre lehet számítani?

Akkor nem csak irodában kell végezni a munkát hanem ki kell menni az ügyfelekhez?

2011. szept. 7. 20:45
 3/12 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Értékesítés, természetesen ki kell menni, sőt valószínű neked is kell keresni. Hogy mennyit kaptak nem tudom, nem akarok hülyeséget mondani, de a kvóta olyan, hogy akik egyszerre elkezdik, azoknak az 5-10%-a éli túl a 3-6 hónapot. Adnak a zsákodba 6-10 szerződést, adnak hozzá 100 telefonszámot és utadra engednek.
2011. szept. 7. 20:56
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Azt hiszem nem nekem való ez a munka soha nem voltam jó a kommunikációban, visszahúzódód típus vagyok.

2011. szept. 7. 22:25
 5/12 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Az ne zavarjon, 4 évvel ezelőtt én is az voltam, de viszont pont ebből a szempontból jó egy kommunikatív munka, mert sok lehetőséget megnyit ez által, és azt tudod fejleszteni ami nem az erősséged.
2011. szept. 8. 10:02
 6/12 A kérdező kommentje:

Ez igaz pont így gondoltam amikor a Zepter-nél dolgoztam.

Csak annyira kellemetlenül éreztem magam nem tudtam azonosulni azzal amit csinálnom kellett. Viszont azóta már jobban kommunikálok de még így sem az igazi.

2011. szept. 8. 10:27
 7/12 Sovcsik Krisztián ***** válasza:

Ok, azért szerintem abban egyetérthetünk,hogy a Zepternél nem kommunikálni kell tudni, hanem ott az lesz sikeres, akinek a legtöbbet befogad a gyomra. A másik pedig, hogy nem csak pénzintézeteknél lehet elhelyezkedni, mint az ING és csak nekik dolgozni. El lehet menni egy területen belül tevékenykedni, ahogyan a brókerek csinálják, vagy felölelni a teljes pénzpiacot és az ügyfél érdekeit képviselni, ahogy az alkuszok /én ezért is csinálom ezt, mert itt nincs kényszer semmilyen oldalról, ahogy megfogalmazták, ami a jó ebben a nagyfokú szabadság, és ami a rossz ebben, a nagyfokú szabadság./

A lényeg, hogy körbe kell nézni.

2011. szept. 8. 14:51
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát de amikor mindenkit le kellett szólítani az utcán hát ahhoz kellett nekem egy kis bátorság, meg amikor a vendégekkel szerződéseket kell kötni háát. Előtte nem szívesen szóltam hozzá egy vad idegenhez de most már simán menne. És az a gyomor dolog hát az enyém nem vette be. De ahhoz is kell egy jókora önbizalom hogy valaki alkusz, bróker, vagy akár exportőr legyen. Akinek nincs tapasztalata mint nekem az nem tud mit kezdeni az ekkora szabadságot adó munkával. Gondolom neked sem ment ez a dolog az egyik pillanatról a másikra. Főleg a kapcsolati háló miatt mert ehhez azért rendesen kell.
2011. szept. 8. 17:08
 9/12 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Ezzel azért nem értek egyet, mert az elején megtapasztaltam, hogy több kapcsolati tőkém lett az ügyfeleimből, mint ami előtte volt, egyáltalán nem ez ami fontos. A legfontosabb szerintem a becsületesség, hogy az ember ne gyomor forgatva feküdjön le és a folytonosság /tanulás,és ezalatt értek egy jó oktatási rendszert, ahol tanulsz is valamit, nem azt hogy ezt kell eladni, mert jó és mellette a heti 30-35 óra munka/ egy héten. 100-ból 99 ember azért nem lesz sikeres, mert nem dolgozik 30-35 órát hetente. Szerintem ennyi a nyitja és a "csodája" mindennek.
2011. szept. 9. 11:18
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen én is így értettem a kapcsolati háló dolgot.

Egy jó oktatást nem könnyű találni eddig nem volt szerencsém egyhez sem. A folytonosság meg a becsületesség meg szerintem alap dolog. A heti 30-35 óra munkát meg nem tartom megterhelőnek sztem teljesíthető úgyhogy nem tudom miért vannak néhányan úgy oda emiatt.

De az tény hogy az ilyen munkához idő kell míg beindul és az se biztos hogy beindul, tényleg akarni kell.

2011. szept. 9. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!