Mit gondoltok, kit vesznek komolyan az ügyfelek? Milyen külsővel rendelkező biztosításközvetítőket?
Szerintem a sötét(kifejezetten fekete hajú) illetve miniszoknyás,dekoltált fiatal nőket!
Ti hogy gondoljátok ezt?
Én egyiket se veszem komolyan.
Bóvli vigécek.
"Szerintem a sötét(kifejezetten fekete hajú) illetve miniszoknyás,dekoltált fiatal nőket! "
Az ilyen biztosításközvetítőkkel sokan kötnek szerződést, amit fél éven belül felmondanak, vagy azért, mert csak megfektetni akarják őket, vagy csak hiúságból, hogy megmutassa mennyi pénze van. A lényeg, hogy ezzel mindenki veszít, az ügyfél is és a bizt. közv. is, mert a visszamondásokat vissza kell fizetni, azaz, szerintem nem az a lényeg, hogy mély dekoltázsa legyen, hanem legyen elegáns ugyanakkor távolságtartó is.
Bár más a terület, de szintén business és pénzvilág:
Fiatal korom óta 110%-ban komolyan vesznek minden tárgyaláson mert úgy öltözöm:
térdig érő szoknya, szatén blúz VÉGIG begombolva vagy garbós nyakú, fodrokkal, gyöngyökkel díszített krém színű felsők + szép vonalú de egyszínű magassarkú. VISSZAFOGOTT parfüm illat, szép (nem csicsás) ékszerek és mindig kifogástalan smink és haj.
Aki miniben van, meg dekoltált az nem üzletkötő hanem konzumhölgy a business-ben. Vannak fogadások, ott lehet kurv@lkodni, aki szeretne, de ügynökként nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!