FONTOS! Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
generali biztosításunk van. a szerződésben olvastam (mert fontos volt) hogy 2012-ben 315.000 Ft van. de azt kézhez is kapjuk? azt volt melléírva hogy elérési biztosítás ha a biztosított életben marad? ez mit jelent? és ki kapja a pénzt ha egyáltalán megkapjuk? a szerződő, a biztosított vagy a kedvezményezetté lesz ez a pénz. nagyon fontos kérlek segítsetek.
CSAK ÉRTELMES VÁLASZOKAT VÁROK!
(azért kérdezem mert én nem tudom)
2011. aug. 29. 17:06
11/12 anonim válasza:
Pontos választ akkor lehet adni, ha megírod melyik termékről van szó. Befektetési egységhez kötött életbiztosítás "Aranyszárnynév" alatt fut és többféle módozata van. Ha kockázati életbiztosításról van szó "Testőr" néven fut ennek is több változata van.
12/12 anonim válasza:
Miért nem tudsz bemenni a biztosítóhoz? Ők mindent el tudnak mondani a biztosításoddal kapcsolatban!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!