Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Másfél éves kisfiamnak milyen...

Másfél éves kisfiamnak milyen megtakaritast erdemes valasztanunk, hogy mire nagykoru lesz, tudjon is vele vmit kezdeni? Start szlat a nagyi nyitott neki. Mi johet meg szoba? Eletbiztositas?

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 13:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor a babakötvényt nyissátok meg neki,az már úgy is adott,van rajt neki 42 körül ahhoz havi 10 ezer és kap pluszba is az államtól rá.18 évesen veheti ki.
2011. febr. 22. 13:13
 12/13 Telek Zoltánné ***** válasza:
Én minden évben egy egyszeri díjjas fix összegű kötvényt vásárolnék a gyereknek, amely 9 év alatt már dupláz. Nem vagy a rendszeres díjra sem rákötelezve, de a legtöbb pénzt a GRAWE Életbiztosítótól kaphatod. Független Alkuszként 33 biztosítót megvizsgáltam ebben a kérdésben.Ha gondolod írj privit.
2011. ápr. 20. 09:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem még nincs gyermekem, de a keresztlányomnak viszont már indítottam egy nagyszerű megtakarítást. Alkusz vagyok, nyilván a legjobbat választottam ki.
2011. máj. 8. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!