Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Ha szervizben keletkezik kár...

Ha szervizben keletkezik kár egy autóban, akkor azt lehet biztosítón keresztül javítani?

Figyelt kérdés
Tanuló vagyok egy karosszérialakatos és fényezőműhelyben, és sajnos polírozás közben sikerült a bal első lámpát kijavíthatatlanul megkarcolnom a polírozógép sarkával... ha én elismerem a felelősségemet, akkor állja a költséget a biztosító, vagy nekem kell saját zsebből állnom az okozott kárt?
febr. 14. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha van felelősségbiztosítója a cégeteknek (nem kgfb).

Valszeg a cég inkább tőled fogja behajtani, de ezt ők döntik el.

Ha nem ismered el a felelősségedet, akkor is ki fog derülni, legyél férfi!

febr. 14. 10:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Elismerni mindenképpen elismerem, meg tudják is a kollégák (a főnökségnek még nem szóltunk)... most próbáljuk kijavítani, azért van még rá esély, hogy menthető lesz.
febr. 14. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha észrevétlenül javítható, akkor nincs gond.

Ez biztos nem egy 35 milliós új kocsi, ha políozni kell.

Mekkora a kár ha cserélni kell az egész búrát?

febr. 14. 10:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha tanulóként vagy ott akkor az a felelős aki a munkádat irányítja és felügyeli, ha nem szándékos volt a károkozás.
febr. 14. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!