Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mik a lehetőségeim ha leadtam...

Mik a lehetőségeim ha leadtam egy laptopot a szervizben javítás céljából de a szervíz még árajánlatot sem volt képes adni a megadott határidőn belül?

Figyelt kérdés

Miután odaadtam a készüléket, azt mondták hogy hívni fognak az árajánlat miatt. Ez van a munkalapon is, "Bevizsgálási idő: 2-4 munkanap". Csütörtökön volt a 4. munkanap, azóta sem kerestek árajánlattal, sem telefonon, sem e-mailben.

Ezek után elvesztettem a bizalmamat ebben az üzletben és nem szeretném náluk javíttatni a laptopomat, nyilvánvalóan a javítási határidőt is ilyen lazán kezelnék. Szeretném minél hamarabb visszakapni hogy elvihessem máshová.

A dolgot nehezíti, hogy bevizsgálási díjat is kér a szervíz, amit ebben az esetben jogtalannak érzek.

Mit tegyek?

2022. szept. 3. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj vissza a szervizbe , mondd el nekik és kérd vissza a gépet.
2022. szept. 3. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk keresd őket te?
2022. szept. 3. 16:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk rákérdezel telefonon vagy emailben?
2022. szept. 3. 17:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Engem JOGILAG érdekel a szitu, mert 10000% hogy most is szétkapva ül a laptop a szaki asztalán, és ha be is megyek, nem fogják tudni visszaadni, ha meg mégis egyben van, akkor nyilván első dolguk lesz kifizettetni a bevizsgálási díjat mielőtt odaadnák a cuccot. Engem az érdekelt volna hogy ilyenkor mi a teendő? Milyen jogaim vannak ha úgy döntök hogy elállok a javítástól?

Erre hárman ideböfögitek hogy kérdezzem meg. Oké, és? Nem ez volt a kérdés. Különben sem az én dolgom egy szolgáltató után futkosni. Nem tesznek nekem szívességet.

2022. szept. 3. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Jogilag írásban, tertivevennyel felszolithatod őket. Aztán kész 24 napjuk rá, hogy hivatalos választ adjanak.

Ugye mennyivel egyszerűbb felhivni őket a hisztizes helyett? Ha már bevizsgaltak akkor még is tudják mondani mi a a baja, ez esetben jogos a díj. Ha meg nem tudják megmondani (mert meg5nrm vizsgálták be) visszakapod és kész.

Tadam....

Persze tudjuk, hogy csak troll kérdés, szóval...

2022. szept. 3. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Jogilag tértivevényt adsz fel postán, de az kb annyiba kerül már mint a bevizsgálási díj
2022. szept. 3. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!