Elektros permetező javítási lehetőség? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Liszteske irtását végeztem a Straus Austria típusú elektromos permetezővel, pár nappal ezelőtt. Miután befejeztem a permetezést, elmostam és kiszárítottam a tartályt. Tegnap délután meg kellett volna ismételnem, de hiába próbáltam, a szivattyú működött, legalábbis úgy hangzott, de a vízsugarat nem nyomta. Megnéztem, illetve szét szedtem a membránszivattyút, mert arra gondoltam, hogy beragadhatott a szertől a membrán, de nem tapasztaltam lerakódást! Úgy gondolom, a permetszer okozhatta a hibát! Tanacsot kérnék, mit tegyek?#Eleltromos permetező #Permerező javítás
2021. okt. 1. 09:29
1/4 anonim válasza:
Érdemes megnézni, hogy tiszta-e a cső, ami a tartályból a szórófejhez vezeti a levet, lehet lerakódott a szer.
Próba közben a fedelet ne tedd rá a tartályra, hogy lásd, kap-e elég levegőt, nehogy vákuumot szívjon.
A szivattyú szívócsövét is meg kellene nézni, hogy nincs-e tömődve.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Péntekről szombatra éjszaka a megoldáson törtem a fejem! Szombat délelőtt meleg vízzel próbálkoztam, kb.3 perc üresjárat után elindult a vízsugár, ebből az következhet, hogy: vagy butaságot követtem el, hogy kiszárítottam a tartályt, vagy a szerben lévő kevés ragasztóanyagot feloldotta a melwgvíz! Mégegyszer köszönöm a segítés szándékát!
2021. okt. 3. 07:52
3/4 A kérdező kommentje:
A javaslatra reagálva: mindezt végigvittem első próbálkozásomkor, sőt a szivattyú kétoldali fedelét is leszereltem, de tovább nem mertem bontani, mindent visszaszereltem, gondolva, hogy a membránszivattyú belső részében lehet. ami miatt nem működik! Ekkor kértem segítséget hozzá értőktől! Az éjszaka jött az ötlet a melegvizes próbálkozáshoz! Bejött!
2021. okt. 3. 08:02
4/4 anonim válasza:
Szuper, örülök, hogy megoldódott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!