Van lehetőség arra, hogy az okj szakmai vizsgát kijavítsam?
Figyelt kérdés
Bepánikoltam és sikerült belehúznom azokba, amiket alig tudtam. Meglett a bizonyítványom ugyan, de rossz eredménnyel. Viszont azt nem mertem mondani, hogy inkább buktassanak meg, mert ha véletlen nem szerveznek már több vizsgát, ami megeshet, mert kifutó képzés, akkor elveszett volna az egész. Viszont én nagyon kiszeretném javítani, mert tudom, hogy többre vagyok képes. Ezzel meg szégyellek munkát keresni így. :(2022. jún. 18. 21:03
1/5 anonim válasza:
Senki nem fogja azt nézni hogy hányas jegy szerepel benne, csak azt nézik hogy megvan a bizonyítványod
2/5 anonim válasza:
A munkáltató nem az apukád, hogy megszidjon a rossz bizonyítványért. Ez ilyen bináris dolog: vagy megvan vagy nincs.
4/5 anonim válasza:
Mi volt?
Az új rendszerbe vizsgáztál?
5/5 A kérdező kommentje:
4. Még a régiben.
Azóta lett munkám. Már nem is zavar annyira az a 2-es. :)
2022. aug. 10. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!