Külsősként szeretnék egyetemi kollégiumban lakni. Van erre lehetőség?
Az egyetememnek nincs kolija, de én nagyon szeretném kipróbálni a kollégista létet.
Van olyan budapesti egyetemi kollégium, ahova mehetnék a következő két félévre külsősként?
Köszi a tippeket előre is. :)
Az egyetemednek biztosan van szerződése olyan koleszokkal, amik több helyről is fogadnak diákot. Kérdezd meg a tanulmányi osztályt.
Melyik egyetemről van szó?
Tudom, sok magánkoli van.
De már laktam egyben, és kb 0 közösségi élet volt ott sajnos.
Mindenki csak aludni neg tanulni járt oda.
Ezért laknék szívesebben egy egyetem kolijában, ezekkel is van tapasztalatom. Ezekben van közösség és vannak programlehetőségek, nem úgy mint a kollégiumnak csúfolt diákhotelekben.
Persze ha tudtok olyan magánkolit, ahol van közösségi élet, tudok barátokat szerezni, kíváncsi vagyok. :)
De a kérdés főleg az egyetemi kolikra vonatkozott.
Valószínűleg tényleg ez a helyzet, utolsó.
Annyi, hogy az Eltének pl van egy kolija, ami soha nincs tele, ott egy barátom lakott már bérleti szerződéssel. Szóval ilyen szabályt erősítő kivételekre gondolok, hátha van még másik ilyen koli is.
"Plusz mire végzel, leszel 30."
Ki nem szarja le ? Még 40 évet dolgoznia kell úgyis.
Egyébként hány éves vagy ennyi ésszel ? 19 ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!