Ha tegnap eljöttem szóbeliről és nem jeleztem, és beírták, hogy nem voltam ott, akkor ha ma visszamegyek azzal az indokkal, hogy rosszullét miatt távoztam, ami amugy igaz is, akkor van rá esély, hogy kapok egy második lehetőséget?
Figyelt kérdés
Tudom, az a gáz, hogy nem jeleztem a távozást illetve annak szándékát de attól még kívancsi vagyok szerintetek ez lehetseges e2022. jún. 4. 07:59
1/6 anonim válasza:
Bár nem írtad le, milyen vizsgáról futottál meg, azt saccolom, hogy ebből pótvizsga lesz, egy későbbi időpontban, a többi bukottakkal.
2/6 A kérdező kommentje:
1-es
Bocsi, angol emeltről van szó.
2022. jún. 4. 08:38
3/6 anonim válasza:
Szóval érettségi :) Csak azért kérdeztem, mert pl. tegnap harminc diákot szóbeliztettem szakvizsgán, szóval nem volt egyértelmű.
Ha ma is vannak angol emelt vizsgák, és ott van a bizottság is, tételsorral, ülnökkel meg mindennel, akkor talán van esélyed, bár nem fognak szeretni. Nekifutni mindenképp érdemes, legfeljebb megbuksz, és ugyanúgy pótvizsga lesz belőle.
De ha ma már más nyelvből vannak a szóbelik, akkor buktad.
4/6 anonim válasza:
Nincs esélyed.
Elmentél a vizsgáról, magyarán bent se voltál és nem jelezted senkinek sem. Ez azt jelenti, hogy a vizsgán nem jelentél meg és a vizsgád sikertelen.
6/6 anonim válasza:
Az érettségi nem olyan, hogy 66 időpontot adnak, meg hozzád igazodnak. Szigorú beosztás van, percre pontosan, és meg igy is sok a csúszás. Ha nem mentél el, nem szóbeliztél, akkor megbuktál. Oktoberben vagy egy év múlva majusban tudsz javítani. Az angol emelt érettsegid sikertelen, mert a szóbelin is el kell érni egy bizonyos százalékot. Sajnalom, de az életben vannak szabályok, amik mindenkire vonatkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!