Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen ürügyet találjak ki...

Milyen ürügyet találjak ki ,hogy ne kelljen online órákon résztvennem? Mit csináljak,hogy ne a tanulás vegye el a napom jóval több mint a felét?

Figyelt kérdés

Tudom sokaknak elege van ebből a digitális szarból,de egyszerűen én már nem tudom elviselni hogy ez miatt a rohadt otthon meg egyébként is a sok tanulás miatt már nem tudok senkivel talizni,akikkel régen mindennap...

Jó,chatelek velük de az mégse ugyanaz..

Meg van egy személy akivel legalább 1 éve nem taliztam és az is nagyon kiakaszt.

Szerintetek mit csináljak,mivel foglaljam le magamat és mihez kezdjek ha már nem bírom az egészet,és úgy érzem teljesen betelt a pohár és kész vagyok teljesen mindenhogyan?

2021. febr. 4. 08:35
 1/4 A kérdező kommentje:
Ti,hogyan vészelitek át ezeket a borzasztóan nehéz napokat??
2021. febr. 4. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Ha nem online lenne, akkor is a tanulás lenne a dolgod. Nem tudom mit sírsz.

Találkozni meg lehet másokkal.

2021. febr. 4. 09:33
 3/4 anonim ***** válasza:
86%

Gondolom több órád nem lett amiatt, hogy online tartják az órákat. Szintén gondolom, hogy a töltelék tárgyakat (pl. tesi, ének-zene, rajz, stb.) az online oktatás miatt nem veszik olyan komolyan, ami így neked időspórolás. Az iskolába és onnan hazajárás idejét újfent megspórolod...

Akire meg egy év alatt nem tudsz szánni néhány órát (pl. hétvégén), azzal nem is akarsz találkozni...

2021. febr. 4. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Jobb ezzel idő spórolni, mint feküdbi egy kórház intenzív osztalyán
2021. ápr. 22. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!