Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Az a buta mondás miért él még...

Az a buta mondás miért él még manapság is, hogy a biztosító majd kifizeti?

Figyelt kérdés
Ez ugye egyáltalán nem igaz. Aki életében legalább egy biztosítási kötvényt elolvasott az ezt tudja is. A biztosítók soha nem is ígérik, hogy a kárt meg fogják téríteni. Azt ígérik, hogy teljesítenek egy szerződést. A kormányt ezzel szemben azért választjuk, hogy a magyarságot védje és gyarapítsa és a hajléktalanok száma ugye azt mutatja, hogy ez nekik sem megy. Pedig ők még ígérték is!
nov. 12. 07:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#8 : Nem vagyok tájékozatlan, 50e Ft ért a karosszériás semmit sem csinál. Tavaly előtt egy behorpadt lökhárítót és egy kicsit behorpadt csomagtér ajtót 410e Ft-ért javítottak meg.
nov. 13. 05:28
 12/15 A kérdező kommentje:
#9 : Mivel nem értek hozzá nyilván nem csinálom meg magam. A számla előtt pedig árajánlatot kérnek, amit még el kell fogadniuk! A csőtörés utáni festéskor ez így volt. Csináltak nekem egy csomó ügyintézést és az összeget is lehúzták!
nov. 13. 05:30
 13/15 A kérdező kommentje:
#7 : Nem dehogy, az nem én vagyok! Az az ember, aki ugyézik a kérdésében! Az a hiteles és művelt ember! :)
nov. 13. 07:14
 14/15 anonim ***** válasza:

#11 Na az autószeriz az pontosan az a hely, ahol nem neked kell intézni a dolgokat. Beviszed a kocsit, lepapírozzátok, a szerviz intézi a biztosítóval a Cascora a kifizetést, neked csak az önrészt kell kifizetni és a megjavított kocsit elhozni.

#12 Nem is kell magadnak megcsinálni. Egy általános esetben ki sem jönnek szemlére. Lefotózod a kárt, megítélnek egy összeget, ha elfogadod, akkor kifizetik és azt csinálsz, amit akarsz. Megcsináltathatod, de úgy is hagyhatod a kárt.

Ha meg nem fogadod el az ajánlatot, akkor számlára tudod rendezni: kihívod a szakit, az megcsinálja, ad számlát, azt elküldöd a biztosítónak és kifizetik. Ez ennyi. Ha neked körülményeskedik a biztosító, akkor válassz más társaságot!

nov. 13. 08:34
 15/15 anonim ***** válasza:

11

Mondom, meghúzták. Sem horpadás sem más. De biztosan hazudok.

nov. 13. 09:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!