Hogyan keresnétek meg vállalkozót/vállalatot pénzügyi termékekkel?
5 éve vagyok közvetítő, de eddig csak magánszemélyek hiteleivel és biztosításaival foglalkoztam. Szeretnék nyitni a vállalati szektor felé is, de itt semmilyen tapasztalatom nincs, hogyan kellene megszólítani őket.
Hogyan jutok át a recepcióson, vagy csak lőjjem el, hogy biztosítással kapcsolatban hívom? Hasonlókkal vagyok gondban, hisz így elég könnyű lerázni.
Sehogy!
Pont azért vannak ott a recepciósok, hogy távol tartsák az ilyen pióca ügynököket!
Cégjegyzékből szokták. Kibæszott idegesítő a sok szemetet törölgetni meg elküldeni a jó anyjukba ezeket a piócákat.
Ha biztosítást meg egyebet akarok, akkor a banki ügyintézőmet vagy a könyvelőmet kérdezem
Nem is értem.... 5 éve csinálja, és még nem jött rá, hogy a legtöbb ember elhajtja melegebb égtájra...?
Cégek aztán végképp nem fognak ügynöktől biztosítást venni...
Én magánszemélyként _ab ovo_ nem veszek SEMMIT ügynöktől. Se MLM, se másféle ügynöktől. Ha valamire szükségem van, akkor eldöntöm én magam.
Semmi szükség arra, hogy egy rámenős ismeretlen gyereket beszéljen a hasamba, hogy miért is jó nekem, ha tőle veszek bármit is. Amire semmi szükségem... :-DDD
🤣🤣🤣
Valaki mesélte, hogy egy üdülési jogos ügynök találta be őket.... És ő is nyomta a script-et, de mikor odaért, hogy "ugye szeretnek Önök is nyaralni?", az illető azt mondta, hogy NEM, kifejezetten utálunk.
ERre lefagyott... 🤣
5 év alatt elég sokat tudtam segíteni az ügyfeleimnek, de örülök, ha ti itt élitek ki a f@szságaitokat.
Amikor felére viszek le egy biztosítási díjat, vagy segítek valakinek a hitelelengedésben, szerintem elég hálás érte. Plusz már engem keresnek meg az ügyfeleim, nem script alapján hívogatok embereket, ahogy a kis világotokban gondoljátok.
A legjobb, hogy olyan emberek írtak ide, akinek fogalma sincs arról, hogy mivel foglalkozom, de osztjátok az észt :D
Ez a platform azért van, hogy válaszoljatok a kérdésre. Ha erre valaki nem képes, akkor legyen már olyan kedves és tovább görget, nem hülyeségeket írogat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!