Hogyan keresnétek meg vállalkozót/vállalatot pénzügyi termékekkel?
Figyelt kérdés
5 éve vagyok közvetítő, de eddig csak magánszemélyek hiteleivel és biztosításaival foglalkoztam. Szeretnék nyitni a vállalati szektor felé is, de itt semmilyen tapasztalatom nincs, hogyan kellene megszólítani őket.
Hogyan jutok át a recepcióson, vagy csak lőjjem el, hogy biztosítással kapcsolatban hívom? Hasonlókkal vagyok gondban, hisz így elég könnyű lerázni.
2022. dec. 9. 15:33
11/13 anonim válasza:
10: na igen... Itt kezdődik a profizmus... :))))
12/13 anonim válasza:
“Hogyan keresnétek meg vállalkozót/vállalatot pénzügyi termékekkel?”
Biztos nem a GYK-n szerzett “tudással”…
13/13 anonim válasza:
Én jó néhány éve foglalkozom a nagyvállalati szektorral is.Az első szerencse,utána egymásnak adják az elérhetőségemet.Ami nagyon fontos hozzá,hogy kimagasló ismerettel rendelkezz a nagyvállalati szektorral kapcsolatos biztosításokról.Nagyon "pengének" kell hozzá lenni,mert nem véletlenül ülnek abban a székben,szóval ők kérdeznek és neked mindenre tudni is kell a választ.Első,hogy ebben fejleszd magad.A második,elvárják,joggal,hogy rendelkezésre állj ha kérnek valamit.Ide csak és kizárólag úgy tudsz bejutni,ha már van ajánlásod,különben szóba sem állnak veled.Ez egy bizalmi munka.Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!