Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Hogyan keresnétek meg vállalko...

Hogyan keresnétek meg vállalkozót/vállalatot pénzügyi termékekkel?

Figyelt kérdés

5 éve vagyok közvetítő, de eddig csak magánszemélyek hiteleivel és biztosításaival foglalkoztam. Szeretnék nyitni a vállalati szektor felé is, de itt semmilyen tapasztalatom nincs, hogyan kellene megszólítani őket.

Hogyan jutok át a recepcióson, vagy csak lőjjem el, hogy biztosítással kapcsolatban hívom? Hasonlókkal vagyok gondban, hisz így elég könnyű lerázni.

2022. dec. 9. 15:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
10: na igen... Itt kezdődik a profizmus... :))))
2022. dec. 10. 14:10
 12/13 anonim ***** válasza:
55%

“Hogyan keresnétek meg vállalkozót/vállalatot pénzügyi termékekkel?”

Biztos nem a GYK-n szerzett “tudással”…

2022. dec. 11. 12:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én jó néhány éve foglalkozom a nagyvállalati szektorral is.Az első szerencse,utána egymásnak adják az elérhetőségemet.Ami nagyon fontos hozzá,hogy kimagasló ismerettel rendelkezz a nagyvállalati szektorral kapcsolatos biztosításokról.Nagyon "pengének" kell hozzá lenni,mert nem véletlenül ülnek abban a székben,szóval ők kérdeznek és neked mindenre tudni is kell a választ.Első,hogy ebben fejleszd magad.A második,elvárják,joggal,hogy rendelkezésre állj ha kérnek valamit.Ide csak és kizárólag úgy tudsz bejutni,ha már van ajánlásod,különben szóba sem állnak veled.Ez egy bizalmi munka.Sok sikert!
2023. febr. 15. 12:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!