Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Becsapta a szèl az ablakot?

Becsapta a szèl az ablakot?

Figyelt kérdés
A biztosításunk az elemi károkat foglalja magába. (generali) az ablakot becsapta a szèl, kitört az ablak. Fognak fizetni erre? Ha fizetnek, akkor a bejelentès miatt n{ni fog a biztosítás ára?
2022. aug. 19. 14:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ez elemi kárnak számít.
2022. aug. 19. 14:40
 2/17 A kérdező kommentje:
Ès nem fog emelkedni az èves díj?
2022. aug. 19. 14:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Az üvegkár minden lakásbiztosításban alapból benne van. Ez nem elemi kár, simán üvegkár. Az, hogy mitől tört be, tök mellékes.

Fizetni fognak rá és ha arra gondolsz, a lakásbiztosítás nem úgy működik, mint a GFB, hogy csökken a bónuszod, de persze az évfordulókor emelhetnek a díjon (a kárkifizetéstől függetlenül). Annyit viszont tuti nem emelkedik a díj, hogy ne érje meg bejelenteni ezt a kárt.

2022. aug. 19. 16:01
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Ezt nem talàltam meg... Hogy most bónuszos a rendszer vagy hogy hogy van....
2022. aug. 19. 16:08
 5/17 A kérdező kommentje:
De így már èrtem...
2022. aug. 19. 16:08
 6/17 A kérdező kommentje:
Egy 150*150 es üvegcserère (fa) mi a reális összeg? Mert van amikor felajánlanak x összeget..
2022. aug. 19. 16:16
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A biztosítási kötvény feltételeiben olvasható, mikor mennyit fizet a biztosító
2022. aug. 19. 16:27
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem Generáli, de még csak nem is nézték meg. Annyit adtak meg, hogy mely üvegesekkel van szerződésük, az ő számlájukat minden további nélkül elfogadják.

Kárfizetés miatt a lakásbiztosítás díja nem emelkedik.

2022. aug. 19. 21:46
 9/17 anonim ***** válasza:

Bocs, rákattintottam az elküldés gombra.

Még annyit akartam, hogy fizetnem sem kellett az üvegesnek, csak aláírni a munkalapot, ráírta a biztosítási kötvényszámom, ő intézte a biztosítóval.

2022. aug. 19. 21:48
 10/17 anonim ***** válasza:

Én benyújtottam az üvegcseréről a számlát a biztosítóhoz, és elutalták annak végösszegét. 1 fényképet kellett mellékelnem a már "kész" ajtóról. Nekem az tört be úgy, hogy a karácsonyfát akartuk bevinni rajta, de nem volt egyszerű. :D

Egyébként a karácsonyfát jelöltem meg károkozónak. :)

2022. aug. 20. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!