Más is járt már úgy, hogy random emberek odamentek hozzá hogy csinálnak neki revolutot, merthogy nekik ebből penzük lesz? Lehet hogy engem becsaptak?
Ha csalás áldozata lettem, mit tudok ezután tenni?
Köszönöm a segítséget!
Wise-nál van hasonló akció, hogyha meghívsz X embert akkor 15000Ft jóváírnak a számládon, de ehhez a meghívottnak is pénzt kell töltenie a számlájára, "üres" regisztrációkért nem fizet.
De gyanítom, hogy ebben az esetben nem erről lesz szó.
Nem tudom, hogy ezt a fiókot ők hogyan csinálták neked, de gyanítom, hogy nekik van hozzáférésük a belépési adataidhoz, ha ez így van akkor ebben az esetben erre használhatják a számládat, amivel neked lesz később gondod:
- pénzmosás
- adócsalás
- illetve el is adhatják a számládat a neten
Szóval ha van hozzáférésed a számládhoz akkor változtass mihamarabb jelszót a biztonság kedvéért, amennyiben nincs, akkor lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal hogy szüntessék meg a számládat mielőtt gondod lesz belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!