Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Lejárt a Fundamentàm több...

Lejárt a Fundamentàm több mint 4 év után, tudnám fizetni még de már nem jár hozzá állami támogatás, így nincs nagyon értelme. Azonban ezt a majd 1,5 milliót még nem szeretném felhasználni, mert nem akarok még se házat venni.Mi a teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés
2021. dec. 22. 06:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

Őszinte leszek, nem akarom itt a maganeletemet kiteregetni, így nagyvonalakban leírom: vásároltunk egy lakást, amihez a nyáron indítottunk el egy kiutalast. Akkor még nyilván nem volt kifiztve, stb. Azóta baszakodnak velünk.. vagy aláírva nincs valami a kervenyen vagy bejelolve, vagy beadva nincs valami és állandóan újra indul a 30nap. Nyilván ha elrontom én hibám, de nem az lenne a korrekt, hogy amikor ők észreveszik, hogy szar az egész, akkor írnak egy emailt, hogy helloka el van rontva

.. neee.lm.. nos.. először amúgy egy laza 90nap telt le, es persze ők nem szóltak, ahogy írtam is, hogy hiányzik valami. Mivel az eladónak nem jött meg a pénz, mi rakerdzetunk, hogy miért.. na ekkor utána indult el az első +30nap... Majd most már a 2. 30 nap. Egy vicc az egész és benne van az is, hogy ők egyáltalán nem joszandekuak, mi meg hiszékenyek vagyunk. Volt egy totál inkompetens balfæsz ügyintézőnk is, mert nekem nincs idegrendszerem ehhez, gondoltuk majd ő csinalja.. hát nem csinalta.. vagy nem jol.. tegyük hozzá, hogy már amúgy kifizettuk a lakást is simán saját zsebből. Ha újfent 30napoznak majd (most szerdán jár le a 2. 30nap) nem tudom mit tehetnénk. Már elkonyveltuk, hogy bukjuk az állami támogatást.. lehet már az lenne a legjobb csak szanaduljunk meg tőlük. Amúgy számos ilyen történettel találkozom a neten, fórumokon, hogy mindent húznak- halasztanak, van aki emiatt bukta a foglalóját.

Panaszt nem tudsz tenni, felettes nincs. Felretajekoztatas az van. Amúgy nem vagyok buta de egyszerűen nincs kapacitásom a Fundamenta apróbetűs szart is böngészni, mert akkor mire vannak az ügyintézők..? Tudom, vessek magamra emiatt. (Mondjuk aki ezekhez buta az vajon ezt hogy csinálja végig?)

2022. jan. 2. 00:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#11: Nekem is volt velük apróbb-nagyobb problémám. Pl. két szerződésünk volt, egy vásárlásra, egy felújításra lett felhasználva, aztán amikor lehetett cafeteriaban lakáshitelre kérni a pénzt, akkor kiderült, hogy mindkét szerződést felújításra is beírták így nem tudtam igénybe venni a cafeteriát. Aztán 2 év után kiküldték a levelet, hogy igazoljam a lakáscélt, mikor már korábban le lett zárva és be lett küldve minden. Aztán úgy volt, hogy az áthidaló kölcsön után csökken a törlesztő, erre magasabb lett...
2022. jan. 2. 09:09
 13/18 A kérdező kommentje:
Kölcsönhöz önerőbe bele lehet számíttatni minden gond nélkül?
2022. jan. 2. 09:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálunk a megtakarítás részt bele lehetett, de kb azt javaslom minden nap telefonalgassaon rá aki kiutaltatja és basztassatok őket, hogy BIZTOS minden rendben van? Mert ha nincs elbukod a foglalót..
2022. jan. 2. 14:38
 15/18 anonim válasza:
69%

Amúgy ilyet miért nem fundamentástól kérdezed?

Ide zarándokol mindenféle önjelölt hozzáértő, lamentáltok a semmin napokig. Kérj egy személyi bankárt, aztán megbeszélitek, hogy mit lehet.

Egyszerűbb is, logikusabb is.

2022. jan. 14. 16:20
 16/18 A kérdező kommentje:
Mert annak a véleményére vagyok kíváncsi, aki mar volt ilyen szituációban. Egy bankár valószínűleg csak a jó dolgokat fogja elmondani,de a fekete leves mindig akkor jön, mikor kéne a pénz, es különböző dolgokra. Ezért érdekel az itteni vélemény, a fundát már azelőtt felhivtam ,h ezt a kérdést ide kiírtam volna.
2022. jan. 15. 07:11
 17/18 anonim válasza:
51%

És miért vagy olyan biztos abban, hpgy

1: aki válaszol, az valós helyzetet ír le?

2: ha volt is negatív tapasztalata, az nem saját mulasztásból fakadt?

Mindennel a legilletékesebbhez kell fordulni. Ha sérved van, sebészhez mész, nem a sarki hentest faggatod ki.

Van egy élő szerződésed. A bankárnak abból se jutaléka, se levonása nem lesz, ha elmondja neked a lehetóségeidet. Semmi érdeke nem fűződik ahhoz, hogy ne mondja el az esetleges negatívumokat is.

Nem beszélve arról, hogy te azt kérxezted, mi a teendő ilyenkor.

Mindegy, te tudod, de magadat szivatod csak.

2022. jan. 15. 07:52
 18/18 Prosecco20 válasza:
Bent hagyhatod, és akkor minimálisan kamatozik. Lehet célszerű lenne a Fundamentánál körbenézned, mert most már a lakáskassza termékek és hitelek lényegesen nagyobb volumenűek, mint az államilag támogatottnál voltak.
2022. júl. 30. 18:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!