Érdemes nyugdíjbiztosítást kötni 24 évesen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Fiatal vagyok, és ebből adódóan még csak pár éve dolgozom, de elgondolkodtam azon, hogy mire én '65' év körül leszek, vajon lesz-e egyátalán állami nyugdíjam, vagy ha lesz is, az mire lehet majd elég. Szerintetek érdemes ilyen hosszú távra (41 évre) nyugdíjbiztosítást kötni? Több biztosító 'kínálatát' is megnéztem, leginkább az Aegon Relax Plusz (unit linked) megtakarítása-biztosítása keltette fel az érdeklődésemet.
Ti mit gondoltok a UL típusú nyugdájbiztosításokról 41 éves távlatban?
( Az AEGON-nál azért nem kerestem még ezügyben senkit, mert gondolom úgy is csak rá akarna beszélni a szerződéskötésre :/ )
2020. nov. 22. 17:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!