Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Leszerződhetek - e egy biztosí...

Leszerződhetek - e egy biztosítóval, és hivhatom - e otthonról távértékesítés formájában a termékeiket?

Figyelt kérdés
/ Hozzátenném, hogy megvan hozzá a Pszáf vizsgám - független biztosításközvetítő vagyok ! /
2019. dec. 18. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Ennek a kérdésnek így nincs értelme. A terméket nem tudod hívni...

Továbbá a biztosítókat keresd meg. Függő ügynököt mindenhova vesznek fel, többes az más kérdés, az olyan mint alkusz, egyedül nem igazán szokásos.

2019. dec. 18. 20:17
 2/5 xswerdy ***** válasza:
persze az üzletkötők általában vállalkozóként dolgoznak, nem alkalmazottként, jellemzően otthonról telefonálnak, és valami presszóban ejtik meg a személyes tárgyalást. A biztosító irodájába csak elszámolni járnak be, ott nincs is szobájuk, asztaluk.
2019. dec. 19. 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászóló.ez de hülyeség amit írtál.Miért ne lenne iroda?

Sosem jártam kávézóba tárgyalni,presszóba meg még úgy sem :D

A kérdező kérdésének meg semmi értelme ebben a formában.

2019. dec. 19. 09:29
 4/5 xswerdy ***** válasza:
ok, biztos van, ahol van, engem általában kv-zóba, pláza étterem részébe hívnak a biztosítási ügynökök. De lehet, hogy azok mind kamu ügynökök voltak, mint amilyenből a mai hírek szerint lebukott egy Nyíregyházán
2019. dec. 19. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom,a komoly biztosítóknál minden adott ahhoz hogy megfelelő körülmények között történjen az ügyfélkiszolgálás.9 éve dolgozom a szakmában,ez mindig így volt.Másról nem tudok nyilatkozni.
2019. dec. 20. 10:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!