Mit csináljak az euróval? Érdemes mostanában átváltani forintra?
Figyelt kérdés
Van a bankban pár ezer euróm. Kamatot alig fizetnek rá. Évek óta átszámítva kb pár tízezer Ft kamatot hozott. Ha ennyi pénzem forintban lett volna a bankban, ma jóval többet érne.
Most elég jó az árfolyam. Váltsam át? Vagy mit tudnék vele kezdeni? Mert nekem nekem ez így nem tetszik hogy évek óta szinte ugyan annyim van az árak meg mennek felfelé.
(Figyelem! Nyomatékosan megkérném az unatkozó, szellemeskedő válaszolókat, hogy inkább kíméljenek!)
2010. jún. 30. 11:42
1/2 anonim válasza:
Varj meg egy kicsit, gyere at Romaniaba, valtsd at lejbe, aztan a lejt valtsd forintba, szerintem fogsz rajta nyerni. Az euro nagy ugrasnak indult az idiota valtozasok miatt, de a forint az azt hiszem stagnal.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez így mért jó nekem? Kiszámoltam a hivatalos árfolyamok alapján ( [link] és fillérre ugyan ott lennék. Gondolom Romániában is a hivatalos árfolyamot vennék figyelembe. Sőt, mivel kétszer váltom át, a bankok nem középáron számolnak, hanem vételi áron, tehát kétszer nyúlják le a jutalékukat.
2010. jún. 30. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!