Melyik banknál nyissak bankszámlát?
"havi 70 100 ezret utalnának rá"
Gránit Banknál feltétel nélkül ingyenes a számlavezetés, semmi költséged nincs csak az éves kártyadíj ami 1400 évente de első évben még az is díjmentes. 5 éve vagyok ott minden jó, előtte egy nagybanknál mindenre lehúztak még a beérkező utalásra is (EUR). 24 év alatt még az OTP Junior is jó, felette már az is fizetős.
"Melyik a fapados?"
Peldaul a Granit, amit most ajanlottak.
Beszédes, hogy a Gránitot ajánló felhasználó 41%-ban hasznos válaszokat ad, amikor 60% alatti értékeket nem nagyon lehet látni. Ilyen alacsony a trollkodó válaszolóknak elképzelhető.
Hozzátéve, hogy nem használom annyit a honlapot, hogy pontosan ismerjem.
Melyik településen laksz vagy legalábbis mekkorán? Milyen bankok vannak ott jelen vagy megfelel neked ha nincs a városodban fiókja a számlavezető bankodnak?
OTP-t sok alacsony jövedelmű és nem aktívan bankoló ember használja. Hogy olyan csomagja van ami számukra megfelelő vagy csak megszokásból, tudatlanságból mennek oda, azt nem tudom.
Ha meg tudod oldani, hogy egy havi adott elvárt összeget a családon belül oda-vissza utalj valakivel és nem vár el a bank munkabér jóváírást akkor simán nyithatsz olyan számlát amelynél ez a kritérium.
Ezt is mérlegeld!
Van ahol ingyenes az átutalás vagy havi néhány. Tehát ezzel költséged sem lesz csak hasznod.
Egyébként pedig www.bankmonitor.hu vagy bankracio.hu Kalkulátorok segítenek.
"trollkodó"
Tényekkel vitatkozhatsz csak felesleges, minden benne van a hirdetényben az összes bank oldalán az is amit írtam, böngészgessél kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!