Mi lenne ha a devizahitelesek összefognának és senki nem fizetné a törlesztőt?
Sajnos igaza van az előttem szólóknak, pedig én is a kérdező helyzetében vagyok. Már szinte mindenről lemondtunk a hitel miatt és még tovább emelkedik.
Sokat gondolkodtam ezen a dolgon hogy mit lehetne tenni REÁLISAN. Gondoltam arra is hogy úgy forintra váltani hogy az árfolyamveszteségből állna a bank is meg az állam is egy részt (meg persze a hitelesek is). Szerintem ez lenne a legjobb de sajnos annyira sok a frankhiteles hogy ez nagyon nagy kiadás lenne az államnak is meg a banknak is, így erre se látok reális esélyt. Meg persze még sokminden eszembe jutott, de jelen esetben úgy tűnik hogy az imának és a csodának van a legreálisabb esélye :(((. Ez van. Én személy szerint azért is szoktam imádkozni hogy jöjjön valaki a politikába aki tud valami megoldást. Bármilyet. Megoldás mindig van csak keresni kell. Tudom hogy ez a helyzet nagyon nehéz de ha ezt a gordiuszi csomót valaki megoldaná akkor kisebb fajta Messiássá válhatna. Szóval remélem valami lelkes még nem elrontott szakmaszerető közgazdász vagy bárki olvassa a soraimat és kipattan az isteni szikra a fejéből.
Itt most nem a bankcsőd a lényeg.
Ha devizás vagy nyugodtan megteheted azt, hogy nem fizetsz tovább ez esetben a tartozásod tovább nő és kamatozik megint nő és kamatozik és a kamat is kamatozik....
Vagy jön a bank és viszi mindened te meg ott fogsz állni az utcán 1 szál gatyában!
Ezt a hitelt te vetted fel, senki nem kényszerített max az élet. Az igaz, hogy önhibádon kívül nőtt meg a törlesztőrészlet, de a tetteidért vállalnod is kell a következményeket.
A legjobb amit tudsz tenni, hohy minél hamarabb kinyögöd a törlesztőket és megtanulod, hogy SOHA AZ ÉLETBEN NE VEGYÉL FEL KÖLCSÖNT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!