Hogyan (hol) kell egy összegben visszafizetni a cetelem hitelt? Hová kell utalni az összeget?
Ezt az információt a bank oldalán találtam.
Nem volt valami bonyolult dolog megkeresni.
"Előtörlesztés
Hogyan lehet a hitelt előtörleszteni?
Előtörlesztési szándékáról ajánlott levélben kell értesítenie a Bank ügyfélszolgálati osztályát. (Az átfutási idő alatt esedékes törlesztő részletet még ki kell fizetni.) Ezt követően levélben fogjuk értesíteni a fennálló tartozásáról, és kipostázunk Önnek egy egyösszegű befizetésre szóló csekket is. Ha mégsem kíván élni az előtörlesztés lehetőségével, a szerződés az eredeti tartalommal marad érvényben.
• Díjmentes amennyiben az előtörleszteni kívánt összeg 12 hónap alatt, egy alkalommal a 200.000,- Ft összeget nem haladja meg.
• Az előtörleszteni kívánt összeg 1 %-a, ha az előtörlesztés időpontja és a hitel szerződés szerinti lejáratának időpontja közötti időtartam az 1 évet meghaladja.
• Az előtörleszteni kívánt összeg 0,5 %-a, ha az előtörlesztés időpontja és a hitel szerződés szerinti lejáratának időpontja közötti időtartam az 1 évet nem haladja meg.
• Az előtörlesztési díj nem haladhatja meg az előtörlesztés időpontja és a hitel szerződés szerinti lejáratának időpontja közötti időtartamra fizetendő hitelkamat összegét."
Gondolom, egyéb információ is elérhető a honlapon vagy az ügyfélszolgálatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!