Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Gyorshitelt hol lehet felvenni?

Gyorshitelt hol lehet felvenni?

Figyelt kérdés
Sürgősen szükség lenne rá, kb.200 ezer Ft-ra,de még 5 hónapja vagyok vállalkozó, így van olyan pénzintézet, bank ahol adnak személyi hitelt?

2018. júl. 20. 08:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Provident. De ha van az ismerőseid között aki tud adni inkább onnan kėrj! Termėszetesen papírozva, adj neki nėmi kamatot. Meg tartsd a szavad akkor jobban jársz mint a bankos dologgal. 200 ezer nem sok.
2018. júl. 20. 08:41
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Milyen pénzügyi kulturával rendelkező ember az, akinek nincs 200ezer Ft eltett pénze...
2018. júl. 20. 08:49
 3/4 A kérdező kommentje:

És milyen érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkező pénzes ember az, aki ilyet kérdez? Hol élsz te?

Ilyen embernek nem szívesen magyarázkodok, esetleg akik még olvassák.

Pénzügyi kultúrám nincs és nem is lesz, ugyanis 2 diplomával lehúztam gyermekvédelemben 25 évet, ahol nem fejlődött ki a pénzügyi kultúrám, mivel nem kerestem agyon magam, nem is az volt a célom, hanem a bántalmazott gyerekek védelme.

Most nyugdíj előtt 3 évvel még ki akarom az időmet hasznosan tölteni, ezért lettem vállalkozó, de mivel sok gyűjtött pénzem nem volt, ezért most pénz kellene.

De nem a véleményedre voltam kíváncsi, hanem a lehetőségekre.

Örülj neki, hogy neked nincs ilyen gondod.

Bár mindenkinek csak ennyi baja lenne, hogy nincs 200 ezer Ft-ja.Láttam életemben eleget.

2018. júl. 20. 10:51
 4/4 anonim ***** válasza:
9%

3

Nem "pénzes", akinek van kétszázezre egyben meglett ember korára.

Mindegy, mit dolgoztál: a munkakörödtől és a fizetésedtől függetlenül ki kellett volna alakítani az elmúlt 50 év alatt egy minimál pénzügyi kultúrát. Ez alapvető (lenne).

Provident a lúzerek játéka.

2018. júl. 20. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!