Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért félnek ennyire az...

Miért félnek ennyire az emberek kiadni a bankszámlaszámukat?

Figyelt kérdés
Minden kérdésnél azt írják csak válasznak, hogy semmit se tudnak vele magában kezdeni az emberek, max. pénzt raknak rá. Akkor meg miért félve adja ki mindenki a sajátját?
2010. jún. 18. 02:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert buták. A számtek témakörben ugyanilyen kérdések vannak, csak IP címmel.
2010. jún. 18. 06:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Én sem tudom...

Mégis mit kezdenének vele, még netbankon sem számlaszámot kérnek...

Vagy besétálok a bankba hogy az xxxxxxxxx-xxxxxxxxxx-xxxxxx számú bankszámláról szeretnék leemelni x összeget...

Például aukciós oldalaknál az eladó nevét, számlaszámát is címét is megkapom ha veszek valamit. Ennyi erővel ott sem hirdetne senki...

2010. jún. 18. 07:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem találkoztam még azzal,hogy valaki félne kiadni a bankszámlaszámát. Tehát szerintem ez az általánosítás nem jó.
2010. jún. 18. 08:15
 4/4 btrance válasza:

Jó a kérdés, körülöttem is mindenki retteg megadni. Talán pont azért, mert nincsenek tisztában azzal, hogy az veszélytelen. Mert a média beletáplálja az emberek fejébe, hogy mindentől félni kell.

Inkább Magyarországra jellemző ez főleg egyébként, hogy mindentől félni kell, senkiben sem bízhatsz igazán. Olyan ez, mint amikor vki rádmosolyog és csúnyán visszanézel, hogy eztg most miért teszi?

Félelem, para a kihasználástól és becsapottságtól.

Amitől fél az ember az be is következik :)

2010. okt. 22. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!