Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A 6 ezer forintos kártyadíj...

A 6 ezer forintos kártyadíj normális?

Figyelt kérdés

A Budapest Banknál vagyok, volt egy pay passos mindenes kártyám.

Utána röviddel kaptam egy újat, nem értettem mire fel, de mondom jó.

Majd egyszer csak eltűnt 6 ezer forint a kártyámról.

Bementem, közölték,hogy kártyadíj, mert ez új dombornyomott, meg a bánat tudja milyen kártya.

Nem kértem ilyet, nagy ívben .... rá,hogy milyen a kártya, tőlem az újságot is behozhatja nekem csak azért mert dombornyomott nem kell 6 ezerért...évente!

Megsemmisítették mert nem volt aktiválva, a pénzt visszakaptam úgy 3 óra erejéig, utána újra levonták.

Bementem, hát ez éves díj stb elmondták ugyan azt.

Nem értettük meg egymást (vagyis nem akarta a nő mert nyilván az a jó nekik, ha én 6 ezret fizetek gyakorlatilag a semmire)

Nem nagy pénz, persze de engem maga az elv feldühít.Az anyja ---- nézze hülyének.

Mielőtt újra visszamennék...most tényleg én nem értek valamit?Vagy valóban nem normális ez a 6 ezres díj?Mert nekem arra verték a mellüket,hogy nincs kártyavezetési díj, ja csak közben 6 ezret levonnak biszem-ba..om f*** ..gokra, akkor tök mindegy milyen címszóval fizetek...

2018. febr. 13. 04:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A dombornyomott hitelkártya ára nagyjából ennyi szokott lenni, nekem 5490-be kerül plusz 290 ft havi zárlati díj, de ez hitelkártya, és nem betéti kártya, neked pedig utóbbi van nagy valószínűséggel.

Nem nagyon hinném, hogy sokszor kerülnél olyan helyzetbe, ahol kifejezetten dombornyomott kártyára lenne szükséged. Azt kérdezd meg a bankban, hogy sima, úgynevezett vésett bankkártya mennyibe kerülne, és ez esetben lenne-e, és mennyi lenne a számlavezetési díj. Utána számold ki, hogy a havi számlavezetési díj (ha lesz) összege plusz a vésett kártya éves díja együttesen meghaladja-e a 6000 forintot. Ebből már ki tudod számolni, melyik megoldással jársz jobban. :)

Érdemes azt is kideríteni (megkérdezni), hogy adott kedvezmények (pl. ingyenes átutalás, elnegedett bankkártya-kibocsátási díj, számlaeveztés, stb.) csak időszakosak vagy állandók,illetve kötődnek-e olyan feltételekhez, mint meghatározott jövedelem vagy jóváírás számládra érkezése, adott összeg folyamatosan számlán tartása, esetleg bankkártyás vásárlások értéke.

2018. febr. 14. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.