Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Benneteket nem zavar, hogy...

Benneteket nem zavar, hogy fizetnetek kell azért, hogy hozzáférjetek a pénzhez, amit a bankban tartotok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl. a kártya éves díjára, készpzénz felvétel díjára, számladíjra stb.

Értem én, hogy van egy infrastruktúra, munkaerők stb. amit fenn kell tartani, nade miért nem lehet azt a banknak az általa kezelt összegek befektetéseiből finanszírozni?

Ti nem érzitek hatalmas lenyúlásnak ezeket a terheléseket?

2017. aug. 7. 15:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar. Néhány szempontom:

- inkább az zavar, hogy a magas díjak nagymértékben adók (a kormányunk beszedeti a bankokkal, miközben az átlagember a bankokat szidja, nem is érti, hogy az államnak fizet extra adót = tranzakciós illetéket).

- Rendszeresen körül kell nézni a bankok különböző csomagjai között, és ha olcsóbb számlacsomagot találok máshol, váltok.

- Ha nem a számlavezetési díjakban, átutalási díjakban, bankkártya díjakban fedezné a bank a költségeit és a profitot, és azokat látszólag díjmentesen adná, akkor máshol kellene beszednie. De az nem lenne ennyire látható. Például magasabb hitelkamatokat kérne, kisebb hozamokat fizetne.

- Ha csomagmegőrzőbe teszem a csomagomat, azért is fizetnem kel, pedig az én csomagomat őrzik meg.

Ha egy csomagmegőrz

2017. aug. 9. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!