Átvertek a vaterán, mit tegyek?
Sziasztok!
Vettem a vaterán en egy táskát 3000 Ft-ért. Az eladó nem adott meg telefonszámot se, csak a nevét meg a számlaszámát. Valószínű,hogy a profilja is kamu. Azóta nem ír vissza..
Több negatív vélemény is van azóta róla, ha összefogunk és feljelentjük utolérheti a rendőrség? Visszakaphatom a pénzem?
Tudom..nem sok ez a 3000 Ft,de minimálbért keresek,és nekem igenis számít.
Előre fizettél? :(
Rendőrségen se foglalkoznak sajnos ekkora összeggel.
Ezt úgy hívják, hogy tanulópénz. Máskor ilyet ne tegyél.
Ide inkább az üzletkötés előtt lett volna érdemesebb írnod.
"Átvertek a vaterán, mit tegyek?
Sziasztok!
Vettem a vaterán en egy táskát 3000 Ft-ért. Az eladó nem adott meg telefonszámot se, csak a nevét meg a számlaszámát."
1.- honnan tudod, hogy átvertek? Lehet, csak átmeneti problémája van az eladónak, ami miatt jelenleg nem tudja teljesíteni a dolgokat, s emiatt lehetnek negatív vélemények is.
Ha hiszitek, ha nem, egyik reggel felkeltem és vért köhögtem, azonnal kórházba vittek, estére az intenzíven voltam, a telefonomat is elvették, senkit nem hívhattam.
Óriási szerencsém volt, hogy amíg ki nem ért a mentő, volt annyi lélekjelenlétem, hogy azonnal bezártam a futó aukcióimat - különben már engem is feljelentettek volna.
De tudok olyanról, hogy hirtelen beindult a szülés egy kismamánál, egyik másik eladót meg elütött egy autó. Ezek mind-mind megtörtént dolgok - nem kell rögtön csalót kiáltani.
2.- mikor vetted a táskát? Mennyi idő telt el az utalás óta?
3.- "Az eladó nem adott meg telefonszámot se, csak a nevét meg a számlaszámát. "
A Vatera rendszere automatikus üzenetet küld a vásárlás után az eladó adataival: név, cím, telefonszám. Megvan ez az értesítésed a Vaterától? Ebben sincs telefonszám?
4.- a vaterának van egy olyan programja, hogy "biztonságos vásárlás". Javaslom, olvasd el, tanulmányozd és előbb írj a Vaterának, hogy mi történt, utána majd ők megmondják, mit tegyél. Ja, és most, mivel hétvége van, lassabban fognak válaszolni.
Ja, kérdező, egy percet se várj ám!
Hogy lehet egy vaterás profil kamu?!Szerinted?!
7-es, ez igaz, de csak bizonyos feltételek mellett és csak akkor, ha tényleg kamu a profil.
Ha csak türelmetlen volt a vevő, akkor nem. Amúgy annyira érdekli a kérdésére adott válasz, hogy már 3.-ik napja felénk se néz - lehet, közben már megoldódott a gondja... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!