Átvertek a vaterán?

Figyelt kérdés

Vásároltam egy ruhát 18000FT-ért a vaterán, előre fizettem a hirdetésben az állt:

-közvetlenül a gyártótól rendelem a ruhákat

-szállítás a pénz beérkezését követő 15-60 munkanapon

-ha a ruha nem érkezne meg, pénz visszafizetési garanciát vállalok és kártalanítalak!...stb

60 munkanap az 12 hét (3 hónap)

2és fél hónap telt el semmit se kaptam és az eladó folyamatosan csak ígérget, hogy a 60nap nem járt le a ruhát megfogom kapni csak késik a szállítás..stb

Gyanakodom feljelentés tudok-e tenni ellene? Vagy mit kellene tennem? Telefonon nem tudom elérni és emailokra is csak ritkán reagál. help me!?

2015. febr. 3. 23:52
1 2
 1/12 anonim válasza:
52%

nézd meg az eladó értékeléseit . ott látod hogy megbízható vagy sem, de mivel 60 napot adott eleve meg mint legkésőbbi idő pont így azt várd meg .

60 nap után kérheted vissza a pénzed , ha nem adja akkor jelentsd fel

2015. febr. 4. 00:11
 2/12 A kérdező kommentje:

2009 óta regisztrált tag

értékelései:

66 pozitív

14 semleges

4 negatív

de a semlegesek dicsérik csak, a postaköltséget sokalják...

2015. febr. 4. 00:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy tényleg csak késik a szállítás :)

Írj az értékelőknek, hogy ők mit tapasztaltak, volt-e gyanújuk, stb.

És aki negatívra értékelte, az mit írt?

2015. febr. 4. 00:20
 4/12 anonim ***** válasza:

ez még nem olyan sok értékelés, de lehet tényleg nem akart átverni csak ilyen sokat kell várni mire Kínából megérkezik a csomag,

várj még pár napot

2015. febr. 4. 00:49
 5/12 A kérdező kommentje:

egyik konkrétan ezt írja idézem: "Nem kaptam meg az árut! "

2 értékelő méreten vitázik (eddig ruhákat árult)

és egyszer nem vette meg amit vásárolt.

2015. febr. 4. 01:36
 6/12 A kérdező kommentje:
és nem kaptam nyomkövetési számot! talán ez a leggyanúsabb! vagy nem?
2015. febr. 4. 01:51
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
az értékelései alapján elég sok embert átvert már az eladó. én sosem rendelek olyantól semmit, akinek 99%-os értékelés alatt van. sok a szélhámos a vaterán az tény. vigyázni kell nagyon.
2015. febr. 4. 04:19
 8/12 anonim ***** válasza:
60 munkanap az valóban 3 hónap, nem tudom elképzelni, hogy valaki rendel innét, még ha Kínából is hozatja az árut akkor is 1 hónapon belül meg kell, hogy kapd. Jelentsd fel mindenhol, mert ez bizony szélhámos.
2015. febr. 4. 06:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem biztos,hogy szélhámos,van hogy nem érkezik meg Kínából az árú,vagy pedig nagyon sokára ér ide,én szoktam rendelni,volt olyan,hogy bár ide ért Magyarországra és a Magyar Posta keverte el.

Írj a vaterás hirdetőnek,hogy kéred a pénzed mert nem vársz tovább.Nem biztos,hogy tehetett ról,hogy nem érkezik az árú.

2015. febr. 4. 15:35
 10/12 anonim ***** válasza:
25%

Te megbíztál valakit, hogy rendeljen neked árut?!

És még 18 000 Ft-ot fizetsz neki?!

2015. febr. 4. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!