Ilyenkor mit kell tenni? SOS!
Elore szolok h ekezet nelkul fogok irni.
Nem reg kaptam kezbe a kozoskoltsegrol szolo szamlat es valami brutalis ossze van rajta. Mivel eddig nem en inteztem ezeket hanem a rokonaim ekik nem nayon tudtak ezt kezelni.
Neztem rajta h van vagy 600E ft tartozas. Ebbe benne van a viz atalany dija ami 40E/honap (12 honapot szamoltak el) mert h lejart a vizorank es nem reg ujitotuk meg.
Valami olyasmit mondtak h a kozgyulesen alairatjuk a lakossal h ezt nefizessuk akkor el van intezve de nem kaptunk ra meghivot.
Fogalmam skncsen h ezt hogyan kene megildanunk mert anyagilag nagykn le vagyunk egve...
Kerem valaki aki ert ehhez az segitsen!
Biztosan van a háznak közös képviselője. Vele kell egyeztetni, és a jövőt megbeszélni.
A lakóközösség képviselője kezdeményezheti a tartozás végrehajtását, ami annyit jelent, hogy ráterhelik az ingatlanra, és ha nem lesz megfizetve, akkor idővel értékesítésre kerül az.
Sürgősen egyeztetni, hogy tényleg annyi-e az annyi. Ha igen, akkor milyen lehetőségeket kapsz a rendezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!