Milyen bankot ajánlanátok nekem, ahol folyószámlát érdemes nyitni?
Most még az OTP-nél vagyok,de bőven van időm meggondolni a dolgot,mert addig kénytelen vagyok maradni,amíg a személyi kölcsönöm le nem telik.(2018.09.10.)Sok kollégám is elég rossz véleménnyel van róluk,ajánlották már nekem a Budapest Bank,Raifaisen,kereskedelmi bank,Cib bank,FHB bank,unicredit bank,Erste bank,sber bank,magnet bank,MKB bank,meg még amennyi csak létezik az országban.De nagyon nehéz dönteni.Minden véleményre kíváncsi vagyok.Ki mmilyen banknál van,meg van e vele elégedve,stb.
Köszi a válaszokat!
Bocs, hogy ezt mondom, de szinte teljesen mindegy, hogy ki mit ír. Miért? Mert másfél év múlva akarsz bankot váltani, amire minden meg fog változni.
1.- Az elmúlt pár évben összesen 380 bankfiók zárt be - a Citibank épp most vonult ki, azaz átvette az Erste
2.- mert kb. 2-3 havonta változnak meg a bankok feltételei, kondíciói, gyakran átalakulnak a számlacsomagok, stb.
3.- mert közben még lesz egy választás is - ami megint csak befolyásolhatja a bankok működését.
Szóval amit most leírunk, abból ki tudja, mennyi marad meg igazságnak másfél év múlva?
De hogy ne csak a levegőbe beszéljek, én leírhatom Neked, hogy OTP-nél vagyok (tudom, az nem érdekel) és totál elégedett vagyok a NET számlacsomagjukkal :-)
Hogy ezzel mi a baj? Az, hogy épp most szüntették meg - már nem lehet ilyen számlát nyitni - csak a meglévőt megtartani.
Ezt csak azért írtam, hogy lásd, mennyire nem mérvadó, amit írunk most.
Na, ezek után meg tudod, ki álljon szóba Veled!!
Ha ennyire okos vagy, akkor biztosan egyedül is megtalálod magadnak a bankodat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!