Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen bankot ajánlanátok...

Milyen bankot ajánlanátok nekem, ahol folyószámlát érdemes nyitni?

Figyelt kérdés

Most még az OTP-nél vagyok,de bőven van időm meggondolni a dolgot,mert addig kénytelen vagyok maradni,amíg a személyi kölcsönöm le nem telik.(2018.09.10.)Sok kollégám is elég rossz véleménnyel van róluk,ajánlották már nekem a Budapest Bank,Raifaisen,kereskedelmi bank,Cib bank,FHB bank,unicredit bank,Erste bank,sber bank,magnet bank,MKB bank,meg még amennyi csak létezik az országban.De nagyon nehéz dönteni.Minden véleményre kíváncsi vagyok.Ki mmilyen banknál van,meg van e vele elégedve,stb.

Köszi a válaszokat!

2017. márc. 19. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Bocs, hogy ezt mondom, de szinte teljesen mindegy, hogy ki mit ír. Miért? Mert másfél év múlva akarsz bankot váltani, amire minden meg fog változni.

1.- Az elmúlt pár évben összesen 380 bankfiók zárt be - a Citibank épp most vonult ki, azaz átvette az Erste

2.- mert kb. 2-3 havonta változnak meg a bankok feltételei, kondíciói, gyakran átalakulnak a számlacsomagok, stb.

3.- mert közben még lesz egy választás is - ami megint csak befolyásolhatja a bankok működését.

Szóval amit most leírunk, abból ki tudja, mennyi marad meg igazságnak másfél év múlva?

2017. márc. 19. 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

De hogy ne csak a levegőbe beszéljek, én leírhatom Neked, hogy OTP-nél vagyok (tudom, az nem érdekel) és totál elégedett vagyok a NET számlacsomagjukkal :-)

Hogy ezzel mi a baj? Az, hogy épp most szüntették meg - már nem lehet ilyen számlát nyitni - csak a meglévőt megtartani.

Ezt csak azért írtam, hogy lásd, mennyire nem mérvadó, amit írunk most.

2017. márc. 19. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Ja, és még valami: vannak olyan számlacsomagok, ahol 0 ft-os számlavezetés van - de minimum 150 ezer ft-os jövedelemnek kell érkeznie rá. Én pl. hiába ajánlok Neked ilyent, ha Neked nincs akkora fizetésed. Vagy én pl. sokat utalok, nekem olyan jó, ahol ingyenes az utalás - de aki csak pénzt kap rá, azt ez nem érdekli... egyszóval nagyon attól is függ, mik a személyes igényeid, szokásaid.
2017. márc. 19. 16:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Na ezekkel a válaszokkal aztán sokra mentem!Ennyit én is tudtam,kösz a nagy semmit!
2017. márc. 19. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:
45%

Na, ezek után meg tudod, ki álljon szóba Veled!!

Ha ennyire okos vagy, akkor biztosan egyedül is megtalálod magadnak a bankodat :-)

2017. márc. 19. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!