Melyik Banknál érdemes folyószámlát nyitni és miért? Egyebekent MEH diák vagyok 20/L
Ja, de sberbank kedvező, csak próbálj találni sberbankos atm-et. :D (de nyilván valamit valamiért)
Szerintem a te korosztályodnak sok helyen kedvező számlavezetési lehetőség van. A számlavezetési díjak majd csak jóval később lesznek magasak.
Régebben voltam diák, amikor még sok bank kínált ingyenes számlákat.
Ma már amelyik kínál az sem annyira kedvező mint régen.
Jelenleg az OTP Junior a legjobb, úgy tudom.
A lényeg, hogy nézd át a hirdetményt (kondíciós listát), hogy tételesen mi mennyibe kerül, mert a rövid leírás csak a pozitívumokat emeli ki.
És az is fontos, hogy lehet, hogy neked a Sberbank kínálja a legjobbat, míg másnak mondjuk az Erste, mert eltérőek az emberek bankolási szokásai.
Sberbank ATM ügye, amit valaki feljebb írt.
Valóban kevés fiókja és gondolom kevés ATM-je is van, viszont a havi kétszeri ingyenes készpénzfelvétel és az ingyenes kártyás vásárlás, úgy hogy már szinte mindenütt elfogadnak kártyákat szerintem megoldást jelent erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!