A Bank elhagyta a papírjainkat, a hitelfelvétel után 1 hónappal. Kaphatunk e kártérítést?
Figyelt kérdés
Az Otp az Erkölcsi Bizonyítvànyainkat hagyta el. Hívtàk a férjemet, hogy pótoljuk. Az Erkölcsi eleve pénzes, és nekünk kell érte rohangàszni. Fordított helyzetben màr levarrtak volna rólunk egy csomó pénzt. Kihez forduljak segítségért? Egy ilyen esetet sem talàltam a neten.2017. márc. 4. 21:27
2/4 anonim válasza:
bocs hulye vagyok az a bizosito, csak osszekevertem a kerdest egy masikkal. termeszetesen a bankfelugyelethez, Fogyasztóvédelemhez
3/4 anonim válasza:
Az erkölcsi több, mint egy éve ingyenes, évente 4 alkalommal...
Elég feledékeny lehetsz, ha arra se emlékszel, nem fizettél érte...
4/4 anonim válasza:
Így van, 2016 jan. 1-től az erkölcsi bizonyítvány igénylése évi 4 alkalommal ingyenes - tehát nem értem, milyen kártérítést szeretnél kérni?
Ráadásul azt írtad, a hitelfelvétel után, tehát még a hitelfelvételtől sem estetek el. Akkor?
Ha van Ügyfélkapu regisztrációd, akkor még online is megigényelheted az erkölcsit - általában 1 héten belül postázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!