PJZ kérdése:

Van esély az áruhitelre?

Figyelt kérdés
Anyukám rendelt nekem egy Laptopot Online Web Áruházban és arra lennék kíváncsi hogy mennyi esélyem lehet arra hogy feladják ha,a nettó jövedelmem meghaladja a havi 200.000 Ft-ot,határozatlan idejű munkaviszonyom van (teljes időszakos és van egy meglévő hitelem amit 17.000Ft-tal fizetek ) Cofidis Bank-ról lenne szó.

2017. febr. 4. 22:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Nagyon szépen köszönöm válaszodat!

ÖÖööö igen! Munkáltatói igazolást nem kértek mert azt mondták hogy elég a Bankszámlakivonat is! Még annyi lenne hogy nem Cofidises hitele van anyukámnak hanem OTP-s.

A kérdésemben elhangzott "feltüntetett"Bank ő lenne az akitől kérjük a Hitelt!

És ez a havi 200.000 Ft nettó fizetése kimondottan csak a fizetése,ebbe nem tartozik bele a többi jövedelem pl.: nyugdíj,családi pótlék mert ugy tudom ezeket is beleveszik a havi jövedelembe. Jah igen a Laptop ára 220.000 Ft és 24 hónapos futam idővel lenne 9.000Ft a törlesztőrészlet.

2017. febr. 7. 06:42
 12/16 A kérdező kommentje:
És még azt elfelejtettem,hogy sajnos nem személyesen intézzük ezt az ügyet hanem mindent Online gondolom azért is húzódik el ennyire mert a rendelést már 2017.01.20.-án le adtuk a Webáruháznak,de még mindig várjuk a végleges hitelbírálatot.
2017. febr. 7. 06:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Írtam a másik kérdésedhez.
2017. febr. 7. 11:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszolóknak a válaszokat! Az utólsónak üzenem igen sikerült ma jelzett a bank a sikeres hitelbírálatról! Erre 2 hetet kellet várni :D
2017. febr. 7. 14:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Ide is ideírom! Örülök neki, elég sokáig tartott, de a lényeg hogy meg van!

Jó laptopozást!

2017. febr. 8. 23:33
 16/16 A kérdező kommentje:
:D Köszönöm szépen!!!
2017. febr. 9. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!