21 éves vagyok a havi netto bérem 100 000 ft,de nem vagyok bejelentve!Barátnőm be van jelentve ő 22 éves és 90 000 a brutto bére,tehát csak az övét tudjuk igazolni,bár az enyém bankszámlára érkezik!Tudunk hitelt felvenni és ha igen körülbelül mennyit?1 éve dolgozik.
2010. máj. 3. 17:37
1/6 anonim válasza:
mire kell a pénz, és kb mennyi ? személykölcsönt felejtsd el, mert az uzsorakölcsön.
2010. máj. 3. 21:00
2/6 A kérdező kommentje:
Autot szeretnénk és kb 1.500.000-2.000.000
2010. máj. 3. 21:28
3/6 anonim válasza:
Hát én is nemrég jártam ebben a cipőben . . . A bruttó bért felejtsd el, a nettóval kalkulálnak a bankok. Elvileg a FIZETÉSED NETTÓJÁNAK A TÍZSZERESÉT adják mint személyi kölcsön. Minden egyéb esetben (ha nagyobb összeget szeretnél felvenni) le kell tenni egy ingatlant, mint jelzálog.
Ha nem vagy bejelentve, neked felejtős a dolog, mert MINIMUM 3 hónapos munkahelyi jövedelemigazolást kérnek, de gyakoribb a 6 hónapos.
Kiszámoltam, a barátnőd nettó kb. 70.000-et keres, az 700.000 Ft személyi kölcsön.
2010. máj. 3. 21:32
4/6 anonim válasza:
Szia! Elvileg vehetsz fel hitel, de ez attól is függ milyet szeternél,szabadfelhasználású vagy lakáscélú hitelt,ha érdekel és megbízható,pontos információt szeretnél,számít,hogy melyik bank mit kínál és hol jársz a legjobban,szívesen segítek ezzel kapcsolatban és válaszolok bármely kérdésedre,
írj emailt erre a címre: v.andras@indamail.hu,
Üdv,András
2010. máj. 3. 22:40
5/6 anonim válasza:
Autóhitel felejtsétek el, magas THM ! rá megy a gatyád is és az autó értéke folyamatosan csökken. Terheljetek be egy ingatlant szabadfelhasználású jelzáloghitelre. azzal jársz a legjobban hamár mindenképpen vásárolni akarsz. De szerintem rossz érzelmi döntés egyáltalán 2millás autót venni ha nincs annyi pénzed. vegyél fél milcsiset :)
2010. máj. 3. 22:49
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!Igazából lakáscélú hitel kilőve mivel van örökölt lakásom és még árulom(2 éve),tehát hülyeség lenne felvenni lakáscélút!Igen a barátnőmnek durván 70 000 a nettoja,de túlórázik sokat igy a 80 000 mindig megvan neki és van hogy én a 150-160 000 ezret is megkeresem szezontol függően,mondjuk nyáron ezért irtam netto 100 000 et!Maximum az én pénzemet az ő számlájára küldetem,talán segíthet valamit!Kedves utolso válaszoló!:)Azért kell legalább 2 millás auto,mert az első kocsim ,18 évesen amikor meglett a jogsim,akkor ért kb 1.5 milliot és nem adom alább érted?De ha adja Isten megveszik a házam 30 000 000 ért akkor majd nem fogok ide irogatni Hitel-téma segítségért,de egyenlőre ez van nekem most kell az auto,nem akkor amikor majd kitudja mikor elviszik!Tehát mégegyszer annak aki nem érti a kérdést!Tudok e igy hitelt felvenni?Ki tudom fizetni azzal nincs gond!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!