Ha most állok munkába mennyi időn belül vehetek fel hitelt?
Figyelt kérdés
Az új munkahely miatt el kell költöznünk, de nem találunk albit és arra gondoltunk, hogy olyan házat keresünk, ahol belemegy a tulaj, hogy először kivesszük, majd kb. fél év múlva megvesszük. De kapunk-e hitelt fél év múlva?
Van valami megkötés?
2011. szept. 25. 20:00
1/8 anonim válasza:
Ilyen válságos időkben ne vegyetek fel hitelt! Felelőtlenség! Nem látjátok, hogy hogyan jártak sokan a saját lakás mánia miatt?
2/8 anonim válasza:
Bazki, ideje lenne felfogni végre, hogy MÉG MINDIG VÁLSÁG VAN.. Aki ilyenkor nagyobb összegű hitelt felvesz, az nem egészen normális szvsz, vagy nagyon tuti jövedelemforrása van. Sokkal jobb megoldás addig albiban lakni amíg elég pénzt össze nem tud kotorni az ember önerőből, hogy házat/lakást vehessen.
3/8 anonim válasza:
Nem tudsz annyit keresni munkával, hogy házra hitelt kapjál.
4/8 anonim válasza:
a bankok általában min: 3 hónapot kérnek (3hónap a próbaidő)
5/8 anonim válasza:
Szerintem ha határozatlan idejű a munkaszerződésed, akkor nem érdekli a bankot, hogy mióta dolgozol ott.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ócsárló megjegyzéseket, de nem erre voltam kíváncsi!!!!
2011. szept. 26. 12:24
7/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó két válaszolónak hálás vagyok a normális válaszért! Köszi! :)
2011. szept. 26. 12:25
8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy keresem én az albit, de egyszerűen nincs!!! (Kalocsa)
Ha tudsz írd meg az elérhetőségét!
2011. szept. 26. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!