Sürgős, hogyan vehetek fel hitelt?
Üdv. 17 éves vagyok, és gyorsan kéne hitel, ugyanis jött egy váratlan kiadásom! A szüleimre nem számíthatok, fizetést viszont csak november 10 körül kapok.
Tudnátok ajánlani egy olyan hitel intézetet akik adnak 18 év alatt hitelt? Diákhitel azért nem jöhet szóba, mert azt hallottam, hogy mostanában csak fősulisoknak adnak hitelt, és egyébként is én magántanuló vagyok...
Kérlek segítsetek...!
Minden javaslatot szívesen fogadok! KÖSZÖNÖM!!!
17/L
Semelyik bank nem ad neked hitelt, ha nincs leigazolható fizetésed.
Ha van, akkor nem hiszem, hogy a 17 éves kor lenne a kizáró ok.
De megpróbálhatsz fizetési előleget is kérni a munkahelyeden, ami azért jóval előnyösebb, mintha eladósítanád magad.
Sehogy. Egyébként diákhitelt sem adtak soha középiskolásoknak, pláne 18 éves kor alatt. Alá sem írhatsz még, a szüleidnek kéne intézni.
Ha mindneképp nincs más megoldás, akkor a szüleid kell megfűzni. De hadd javasoljam, hogy utána takarékoskodj, mert az nem normális, hogy ennyi idősen már hitelbe akarod verni magad... ha dolgozol, legalább a fizud felét tedd félre az ilyen esetekre, gondolom úgyis a szüleid tartanak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!