Mihez kezdjek vele? Mibe érdemes fektetni? Mi az a üzlet amibe megéri belevágni ugy hogy tudjanm rövid időn belül visszatérül a befektetés? Nem szeretném elverni a pénzt, ezért kérnék tőletek tanácsokat, hogyan csinálhatnék a pnzből még több pénzt.

Figyelt kérdés

Örököltem 3,5 millíó forintot és még csak halvány elképzelésem sincs mit kezdjek a pénzzel hogy ne csak elmenjen feleslegesen. Nem szeretném bankba se tenni. Tud valaki olyan ötletet adni amivel aránylag hamar megfialtathatnám a pénzt? Esetleg milyen bizniszbe érdemes ennyi pénzzel belevágni?

(válaszotokat előre is nagyon köszönöm, és kérem kíméljenek azok a szellemes hozzászólók akik azt mondanák add nekem meg hasonlók)

2010. ápr. 25. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Először is írd fel hogy mihez értesz. Ha ezek között van olyan amiből pénzt lehet csinálni akkor vágj bele. Bármilyen bombaüzletnek is tűnik valami, ha nem értesz hozzá óriásit bukhatsz. Könnyen átverhetnek az üzletfelek is, meg az alkalmazottad is.
2010. ápr. 25. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
egy kissebb kocsmát( piára még a csövesnek is futja)Vagy egy lerakatot,trafikot,pizzériát,ujságos bódét bérelnél mondjuk(telefontöltés,ujságok,kaparóssorsjegy,lotto,cigi)
2010. ápr. 25. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudok egyfajta csírájában lévő üzletet ajánlani Neked. Ha érdekel írj privátban.
2010. ápr. 29. 17:51
 4/5 A kérdező kommentje:
utolsónak: nem tudok privátot irni mivel nincs kint az a lehetőség hogy privát email a válasz írójának.adj egy elérhetőséget(email címet)
2010. ápr. 29. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is tudnék neked ajánlani egy júfajta befektetést amivel nagyon szép hasznot érhetsz el ha érdekel nekem is privátot írj..!

2010. máj. 12. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!