Szerintetek hogyan vegyek fel az OTP Banknál hitelt?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy hitelre lenne szükségem, mert szeretnék kimenni külföldre dolgozni. Az a baj, hogy elég sok pénzt fizettem be a bankszámlámról bizonyos fogadóirodákban és kicsit szégyenlem ezt. Nem akarom, hogy a banki ügyintéző meglássa mennyi pénzt költöttem el szerencsejátékra most meg hitelért megyek. Főleg, hogy ismerősökön keresztül eljuthat a szüleimhez az infó. Mit tegyek?2016. máj. 29. 23:44
1/10 anonim válasza:
Most akkor mi a kérdés konkrétan?
2/10 A kérdező kommentje:
Hogy mit tehetnék, ha mindenképpen OTP-s hitelt akarok, de nem akarok az ügyintézők előtt szégyenkezni? Ők belelátnak a számlámba, minden utalást, vásárlást látnak és tök ciki lesz érzem.
2016. máj. 29. 23:48
3/10 anonim válasza:
Nem az fogja érdekelni őket hanem hogy mire költötted a pénzt, hanem hogy hitelképes vagy-e avagy sem.
4/10 anonim válasza:
Na ez de egy értelmes mondat lett...
5/10 A kérdező kommentje:
Az vagyok, mert van jól fizető munkám, határozatlan szerződésem. A fizum 100%-a megmarad, szóval ez a része nem gond. Csak attól parázok, hogy esetleg rákérdez, hogy mi az a sok fogadási oldal amire befizettem. Nehogy emiatt ne adjanak hitelt.
2016. máj. 29. 23:51
6/10 anonim válasza:
A bank általában az utolsó 3hónapot nézi. Csinálj végig gyöbyörűen 3 hónapot, és senkit nem fog érdekelni, hogy előtte mi volt.
7/10 anonim válasza:
Nem érdekli a bankot, hogy mire költöd a pénzed. Az érdekli, mi a fedezet, mennyi a jövedelmed. Ha nincs jövedelmed, nem ad hitelt. Azért, hogy külföldre menj, főleg nem fog adni, hiszen nehezebb lesz behajtania, ha nem fizetsz.
Hitelt egyébként nem csak az OTP ad.
8/10 A kérdező kommentje:
Szabad felhasználású személyi kölcsönre lesz szükségem a külföldi utamhoz. Nyilván nem kérdezi meg a bank, hogy mire akarom költeni, szabadon felhasználható hitel. Viszont szégyellem magam amiért ennyire nem tettem félre a pénzem és fogadóirodáknál vertem el. Ezért pár havi keresetem kellene megelőlegeztetnem. Hogy a külföldi munka összejön-e az 2 hónap alatt úgyis kiderül.
2016. máj. 30. 16:42
9/10 anonim válasza:
Arra készülj fel, hogy felhívják a munkahelyedet, hogy stabil-e a munkád. Ha kiderül, hogy dobbantani akarsz, nem kapsz hitelt.
10/10 A kérdező kommentje:
Stabil a munkahelyem igen.
2016. máj. 30. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!