Lakáshitelt veszünk fel csokkal együtt. Én gyesen vagyok, a férjem pedig munkahelyet szeretne váltani. Lehet ebből valami gond?
A CSOKot már igényeltétek?
Ha nem akkor gond lehet, ha még el se kezdtétek, mert OEPes igazolás kell nekil 3 hónap biztosított jogviszonyról. Mivel gyesen vagy ez csak a férjed lehet meg. Ha munkahelyet vált, nem lesz meg.
Bele kell foglalni a CSOKot az adásvételi szerződésbe is.
Ha gondolod írj rám, most vettünk lakást CSOKkal nem rég :)
8.13-as, ha már elfogadták a hitelkérelmet, túl vannak az OEP igazolás benyújtásán, de egyébként is, a CSOK igényléshez az ELMÚLT 6 hónapról kell OEP igazolás.ű
Amennyiben a munkahely váltás úgy történik, hogy max 30 nap megszakítás van a két hely között, akkor is kapna OEP-et, tehát még ez sem lenne probléma.
Itt csak a hitelképesség miatt fontos az időzítés.
8.13as vagyok.
Koszonom a javitast :) elnezest h tèvesen irtam. Mi hitel nélkul kertuk, ezért volt a sötetseg bennem.
A 180 napra meg nem is ertem miert 3 honapot irtam :D
Több, mint 10 éve hitelezéssel foglalkozom, semmi értelme nem lenne a munkáltató ellenőrzése a hitel folyósítása után.
Mégis mit csinálna a bank, visszaadatná a hitelt és felbontják az Adásvételit:) Ugyanmáááár, ne aggódj, ilyen nincs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!